Menu Drank- en Eetborden Voor Een Restaurant, Afhaalmaaltijden of een Bar

Uw gids voor menu- en eetborden voor een restaurant, afhaalmaaltijden of een bar

Als u uw restaurantactiviteiten tijdens de ontbijt- en lunchuren wilt vergroten, heeft u een restaurantmenukaart nodig. Maar een aantrekkelijk menubord maken is niet eenvoudig. Er zijn zoveel dingen om rekening mee te houden, kleur, lettertypen, grootte, eerste indruk, enz. En als je geen tijd hebt om je eigen ontwerp te maken, kan dat een uitdaging zijn.

Niemand houdt van honger lijden. Ik weet dat dit geen revolutionaire gedachte is, maar het is een belangrijke gedachte bij het overwegen van het ontwerp van je menukaart. Het maakt niet uit hoe goed je eten is als klanten niet gemakkelijk kunnen beslissen uit welke gerechten ze willen kiezen. Krijg meer mensen door de lijn door best practices te gebruiken voor het maken van aantrekkelijke menuborden en marketingmateriaal (hebt u de matrix voor menu-engineering gecontroleerd).

Hier zijn enkele tips en regelmatige vragen die we krijgen

Wat is een menukaart?

Een menubord is een serie borden met boodschappen in grote letters die buiten uw restaurant, afhaalrestaurant, pub/bar of aanrecht worden gemonteerd. Een menubord kan de meest waardevolle informatie bevatten die een persoon nodig heeft voordat hij een restaurant binnengaat, zoals speciale aanbiedingen, functies en prijzen.

Wat is het belangrijkste doel van een menu?

Er wordt een menukaart gemaakt om horecagelegenheden gedurende een bepaalde periode een overzichtelijke presentatie van etenswaren te bieden. Een menu wordt gebruikt als een manier om op één plek variatie aan te bieden die misschien niet betaalbaar is in een enkel restaurant of café. Een menu geeft een overzicht van de beschikbare gerechten of dranken in een bepaald etablissement en dient als leidraad voor degenen die eten of drinken bestellen. Een persoon die door het menu bladert, kan de gerechten zien en beslissen welke maaltijden hij zou willen kopen als hij de kans krijgt. Er zijn veel verschillende soorten menu's, maar de meeste menu's richten zich op voorgerechten, hoofdmaaltijden, drankjes, desserts of alle vier

Wat kost een digitaal menubord?

Digitale menuborden tonen de promotionele aanbiedingen en dagschotels van een restaurant aan klanten. Maar, hier is het ding, ze variëren in prijzen.

Borden op menuborden bevatten gewoonlijk zwarte LED- of LCD-cijfers die helder genoeg zijn om midden op de dag op te vallen, maar niet zo helder dat potentiële gasten worden afgeleid met vervelende schittering. Menuborden bevatten meestal een combinatie van signalen zoals cijfers en letters, evenals afbeeldingen om de visuele aantrekkingskracht van de eenrichtingsberichten te versterken.

Wat is een digitaal menubord?

Een digitale menukaart is een paneel dat is ontworpen om net binnen de ingang van uw eetkraam, restaurant, bar, café of een ander verkooppunt waar eten wordt verkocht te worden geplaatst. Digitale menuborden combineren touchscreen-displays met modern design om klanten een interactieve manier te bieden om hun maaltijd te bestellen en te betalen. Digitale menuborden fungeren als een visueel menu en geven video's, afbeeldingen, animaties en interactieve afbeeldingen weer.

Wat zijn de verschillende soorten menu's?

Er zijn veel verschillende soorten menu's. Hier zijn enkele voorbeelden van menutypes;

  • La Carte-menu
  • Du Jour-menu
  • Cyclusmenu
  • statisch menu
  • Vast menu
  • Drank Menu
  • Cocktailmenu
  • Toetjes menu

Wat maakt een goed menu?

Hier zijn 8 tips om een ​​goed menu samen te stellen;

  1. Let op oogscanpatronen.
  2. Verdeel het menu in porties die logisch zijn.
  3. Gebruik alleen foto's wanneer dit absoluut noodzakelijk is.
  4. Gebruik waar mogelijk illustraties.
  5. Leg niet te veel nadruk op valutatekens.
  6. Overweeg het gebruik van frames.
  7. Typografie en de stijl die je gebruikt
  8. Kleuren moeten acceptabel zijn.

Ons assortiment borden voor menu's wordt alleen beperkt door uw verbeeldingskracht.

Wij leveren al enkele jaren cateringborden aan cateraars. Een slim en gelikt, hoogwaardig, goed gebouwd, gemakkelijk schoon te maken menubord voor restaurants is de beste manier om een ​​perfecte en blijvende indruk te maken die uw klanten verleidt en tegelijkertijd uw merkidentiteit versterkt.

Leren planken

Onze leren menuborden hebben een traditionele en elegante uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende texturen, stijlen en kleuren (kiezeleffect, imitatieslangenhuid, generfde huid, zadelhuid en olifantenhuid om er maar een paar te noemen). Veel van onze lederen menuborden kunnen naar wens worden gepersonaliseerd.

Houten Menuborden

Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Welke optie u ook kiest, er zijn vele manieren om het aan te passen aan uw restaurant, bar, hotel of café.

Krijtbord Menu's

Neem een ​​kijkje bij onze krijtbordcollectie ook. Onze krijtbord menuborden zijn niet alleen betaalbaar en gemakkelijk te produceren, maar je kunt er ook gemakkelijk de tekst op aanpassen en ze zijn vrijstaand.


Stoffen menu's

De stoffencollectie is onze grootste selectie menuborden voor restaurants. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en patronen om aan uw eigen ontwerpbehoeften te voldoen. Onze stoffen artikelen zijn zeer aanpasbaar vanwege de grote verscheidenheid aan beschikbare kleur-, textuur- en printopties.

Bedrukte menukaarten

Onze menuborden zijn verkrijgbaar in full colour bedrukking en hebben verschillende keuzes in elk ontwerp.

U kunt ook onze ontwerpen voor menukaarten bekijken.

We hebben ook een reeks menukaarten !

We hebben covers geproduceerd voor toonaangevende merken, waaronder

We zijn er trots op dat we FSC®-gecertificeerd zijn

Meer informatie >