Hoe beoordelingen van restaurants te verhogen

How to increase restaurant reviews

Hoe u uw goede recensies voor uw hotel of restaurant op Google kunt verhogen

Hoe maakt u de dienstverlening en de klantbeleving van uw hotel of restaurant “opmerkelijk”? Het is tenslotte een woord dat betekent dat iets de moeite waard is om "een opmerking over te maken", en je zou willen dat wat je klanten zeggen positief en de moeite waard is.

Dit is waar u hard moet werken en efficiëntie moet toepassen bij het leveren van uw service. U wilt dat uw etablissement bekend staat om de voorbeeldige achting die u aan uw klanten geeft, omdat u wilt dat het groter wordt.

Een van de manieren om uw bedrijf uit te breiden en te laten groeien, is via mond-tot-mondreclame, en tegenwoordig doen mensen dat op internet. U kunt meer klanten binnenhalen door meer goede recensies voor uw hotel of restaurant in Google te krijgen.

Geef geldige redenen om positieve opmerkingen te krijgen

Peer reviews zijn een van de meest betrouwbare manieren geworden om reizigers te helpen beslissen waar ze hun geld aan uitgeven. Online vermeldingen zijn waardevol bij het presenteren van uw etablissement. Zolang je je werk achter de schermen uitstekend doet, kun je worden beloond met positieve gastcommentaren en beoordelingen.

Een van de belangrijkste dingen om in uw bedrijf te investeren, is het leggen van de basis voor positieve recensies. Om dit te doen, moet u uitstekende klantenservice leveren. Als je dit hebt bereikt, zal de feedback van je klanten natuurlijk en bemoedigend worden.

Verschillende online kanalen worden beïnvloed door positieve beoordelingen, die op hun beurt uw winst beïnvloeden. Zij zijn:

  • Uw positie in zoekmachines
  • De rangschikking van de beoordelingssite
  • Ranking van websites voor distributie door derden
  • De totaalscore voor online reputatie
  • De algemene tarieven voor verkoop en conversie

Manieren om goede recensies voor uw bedrijf te krijgen

De sleutel is om uw klanten ertoe te brengen hun prettige ervaring in uw etablissement om te zetten in positieve beoordelingen ervoor. Kortom, u moet uw klanten aanmoedigen om positieve beoordelingen te geven zonder te opdringerig te zijn. Hoe doe je dit? Het hebben van een gepersonaliseerd menubord is een geweldige manier om uw klanten blij te maken!

Hieronder volgen 5 eenvoudige tips om positieve recensies voor uw hotel of restaurant te krijgen:

  • Door gebruik te maken van social media websites of sites van online reisbureaus. Houd een levendige correspondentie met uw gasten op uw social media platform. Welke goede opmerkingen hebben ze voor uw etablissement? U kunt ze vragen om hun positieve beoordelingen op een bepaalde commentaar- of beoordelingswebsite te herhalen.
  • Door links in bedankmails te sturen. Doorgaans sturen veelgeprezen hotels e-mails naar hun gasten om hen te bedanken voor hun steun. U kunt in dit bericht een link opnemen naar een bepaalde review-site. Als uw gast een zakenreiziger is, kunt u hem/haar de factuur e-mailen en een link toevoegen om uw etablissement te beoordelen.
  • Via de gastenboeken van uw zaak. Hebben enkele van uw gasten een zeer positieve beoordeling achtergelaten in uw commentaarkaarten of gastenboek? Laat ze daar niet blijven. Neem telefonisch of per e-mail contact op met die gasten en vraag hen of ze hun positieve opmerkingen online mogen delen zodat anderen er toegang toe hebben.
  • Plaats beoordelings- of commentaarkaarten op de receptie. De receptie is een prominente plek waar u commentaar of beoordelingskaarten kunt achterlaten of borden waarop gasten online beoordelingen kunnen toevoegen. Dit herinnert hen eraan dat je geeft om wat ze te zeggen hebben.
  • Tijdens het uitchecken of wanneer gasten op het punt staan ​​te vertrekken. U kunt gasten vragen om bij het uitchecken een beoordeling achter te laten wanneer hun positieve ervaring in uw etablissement nog vers is. U kunt uw medewerkers de klanten laten vragen of ze een prettig verblijf in uw hotel of restaurant hebben gehad, en als ze dat hebben gedaan, kunnen ze worden gevraagd om een ​​beoordeling achter te laten op sites van hun voorkeur. Dit is een niet-invasieve optie, vooral als het ongepast is om uw gasten rechtstreeks te vragen.

Goede recensenten kunnen merkambassadeurs worden

schoolbord menu teken

Bedenk dat een goede recensent merkambassadeurs kan worden, vooral als het tevreden klanten zijn. Samen met de juiste procedures kunt u uw gasten oprecht vragen om positieve opmerkingen over uw etablissement achter te laten. Ze zullen er geen moeite mee hebben om enthousiast te zijn over uw geweldige service als ze inderdaad tevreden zijn en een verbazingwekkende ervaring hebben gehad.

Wees voorzichtig met het vragen van klanten om beoordelingen achter te laten terwijl ze nog in het hotel verblijven. Veel websites hebben beleid dat zich hiertegen verzet, en er zijn er die de opmerkingen zelfs als nep zouden markeren als ze op dezelfde plaats werden geplaatst.

We hebben covers geproduceerd voor toonaangevende merken, waaronder

We zijn er trots op dat we FSC®-gecertificeerd zijn

Meer informatie >