Koopgids Menuhouders en Hoezen | Wereldwijde menu's

Wat is het verschil tussen een menuomslag en een menukaarthouder?

Voor informatie over menukaarten (zie onze houten menukaarten ) voor uw bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw klanten moeten de meest waardevolle eetervaring in uw restaurant hebben. Of u nu een bistro, een café of een bar heeft, alles aan uw etablissement moet uitstralen dat uw klanten een fantastische tijd hebben en tegelijkertijd zijn marketingdoel dienen.

Twee van de zeer essentiële accessoires in uw café of restaurant zijn uw menukaarten en menukaarten. Door in te spelen op de behoeften van uw gasten terwijl ze hun bestellingen plaatsen, moeten ze de juiste impact creëren. Waarin verschillen gepersonaliseerde menukaarten van menukaarten?

Menuhouders Vs. Menucovers

Door middel van gepersonaliseerde menukaarten presenteer je de menukaart van jouw restaurant aan tafel. Over het algemeen houdt een houder een vrijstaand menu vast dat uw klanten kunnen verwijderen en bekijken. Het frame van een menukaarthouder dient om de lijst met etenswaren van uw restaurant te beschermen terwijl deze op het tafelblad wordt tentoongesteld. Het kan als aanrechtblad op een tafel worden geplaatst en kan dubbelzijdig, of drie- of vierzijdig zijn.

Wat zijn gepersonaliseerde menucovers? Menucovers voor restaurants zijn daarentegen ontworpen om menu's te beschermen die van papier of kaarten zijn gemaakt. Zo kunnen uw klanten de menukaart vasthouden en lezen. Meestal hebben menuomslagen van leer of van andere materialen de vorm van een map in boekstijl.

Er is een ander type menuomslag voor restaurants, de Amerikaanse menuomslag met één paneel, waarbij de selectie van etenswaren rug aan rug wordt gepresenteerd. Voor minder formele bistro's is een menukaart geschikter, maar de menu's in een restaurant moeten over het algemeen worden bedrukt en gelamineerd om duurzaamheid te garanderen en bestand te zijn tegen de constante en herhaalde behandeling van klanten (zie onze gids over het kiezen een menukaarthouder ).

Moet u een menukaarthouder of een menuomslag kiezen?

Als uw restaurant een formele of semi-formele opstelling heeft voor gastdiners, kunt u overwegen om een ​​menukaart te gebruiken. Zeker als uw restaurant een klassieke inrichting heeft, kunt u ervoor kiezen om deze uit te rusten met een zwarte kunststof menukaarthoes. Eetgelegenheden met een traditionele inrichting kunnen er eveneens gebruik van maken.

Ondertussen zijn bars, cafés en pubs beter af met menuhouders, vooral als hun instellingen vereisen dat klanten hun bestellingen aan een bar plaatsen. Dit soort etablissementen laten hun menu's vaak op tafel liggen. Een vrijstaande houder is ook een betere optie als u uw menukopieën gemakkelijk opnieuw wilt afdrukken of vervangen.

Wat zijn de twee meest voorkomende soorten menuhouders?

  • Olympia Menuhouder - dit is normaal gesproken een houder van acryl die op een tafelblad staat om een ​​menukaart van kaart of papier in te kaderen. Als uw lunchmenu bijvoorbeeld een beperkte keuze heeft, is deze houder een uitstekende keuze. Heb je manager's specials? Dan kan een menukaarthouder van acryl perfect zijn om deze te presenteren aan uw gasten.
  • Menuhouders met clip of grip - deze zijn ontworpen om rechtopstaande menu's stevig vast te houden die zijn gelamineerd of die van kaarten zijn gemaakt. Deze lijst met etenswaren in uw bistro kan door klanten worden verwijderd en vervangen voordat ze hun bestelling plaatsen.

De kenmerken van een Amerikaanse menuomslag

Als u overweegt een meer eigentijdse menustijl te kiezen voor uw restaurant, kunt u kiezen voor een Amerikaanse menukaart. Elke ruimte op elke pagina op dit type menu wordt gemaximaliseerd en vermeld met de beschikbare etenswaren die u serveert. Het oppervlak is meestal transparant, zodat klanten duidelijk de beste etenswaren kunnen lezen en kiezen.

Een eenvoudige Amerikaanse hoes bestaat meestal uit een enkel paneel dat is ontworpen met een insteekvak dat is verstevigd en vrij sierlijk. Het toont items aan beide kanten, hoewel er soorten zijn die ook uit twee of drie panelen bestaan.

Er zijn conventionele menuomslagen in map- of boekstijl, maar een Amerikaanse menuomslag is vrij kosteneffectief omdat hij duurzamer is en op dezelfde manier een zeer goede ruimtebesparing.

Laat uw menu spreken voor uw bedrijf

Klanten moeten een goede en plezierige ervaring hebben bij het kiezen van hun eten in uw restaurant. Daarom moet u gepersonaliseerde menuomslagen of menuhouders maken die niet alleen uw gasten aantrekken, maar ook het thema van uw bedrijf laten zien.

Vergeet niet ons assortiment menuborden voor restaurants en tips voor sociale media voor restaurants te bekijken.

We hebben covers geproduceerd voor toonaangevende merken, waaronder

We zijn er trots op dat we FSC®-gecertificeerd zijn

Meer informatie >