Je gids voor ringbanden

Your Guide To Ring Binders

Uw gids voor ringbanden in 21/22

Tegenwoordig vindt u ringbanden in een grote verscheidenheid aan materialen, stijlen, kleuren en vormen. Er zijn namelijk bijna onbeperkte mogelijkheden als het gaat om het kopen van ringbanden . Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de beste ringbanden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waar worden bindmiddelen vervaardigd?

We vervaardigen al onze eigen ringbanden hier in onze Britse fabriek in het hart van Greater Manchester.

Wij leveren alle ringbandmaten zoals;

Hoe worden bindringen genoemd?

Ringbanden worden eigenlijk ringbanden genoemd. Deze kleine metalen ringen zijn er in verschillende maten en kleuren. Gebruikt in plaats van paperclips, helpen bindringen om uw documenten bij elkaar te houden voor eenvoudige opslag.

Waarom hebben ringbanden een gaatje?

De homogeniteit van een ringband is een van de voordelen. U kunt zowel in het midden als aan het begin of einde pagina's toevoegen of verwijderen. Hiermee kunt u materiaal groeperen, zelfs als een deel van dat materiaal oorspronkelijk niet bedoeld was om deel uit te maken van de collectie.

En ja, er zit een gat in: dat is niet alleen zodat we er doorheen kunnen kijken, of iets hebben om ons aan vast te houden bij het lezen van de inhoud. Het is er ook omdat het het gemakkelijker maakt om gaten in de verschillende groepen papier binnenin uit te lijnen.

Hoe groot is een A4 ringband?

Hoe groot is een A4-ringband, vraagt ​​u zich af? Hoe groot is een A4 ringband? Ik hoor deze vraag de hele tijd gesteld. Het lijkt misschien een simpele vraag met een duidelijk antwoord, maar er komt veel bij kijken. Er zijn verschillende vormen en maten beschikbaar, afhankelijk van het aantal pagina's dat u in uw map wilt hebben, waardoor het moeilijk wordt om een ​​nauwkeurige meting te krijgen. U wilt uw ringband niet bestellen om er vervolgens achter te komen dat deze toch niet past zoals u had gehoopt.

Wie heeft de 3 ringband uitgevonden?

Friedrich Soennecken uit Bonn was de uitvinder. In hetzelfde jaar vroeg hij patent aan voor een perforator die losbladig papier zou voorbereiden voor opslag in ordners. De nieuwe ringband met drie ringen verschilt niet veel van de eerste die al die jaren geleden verscheen.

Hoe repareer je een kapotte ringband?

Wanneer u klaar bent met het bedekken van uw ringband, lijnt u de gebarsten ringband opnieuw uit. Open de ringband. Druk stevig op de geopende ringstukken en stem ze af zodat ze goed in elkaar passen. Controleer de balans door de ringen te sluiten en indien mogelijk te herhalen.

Wat zijn de beste bindmiddelen?

Hier zijn enkele van mijn aanbevelingen voor de beste handige, compacte en goed gemaakte mappen op de markt.

  • Halve binder GC2B
  • Bareskin Binder van FLAVNT.
  • Strapless Trans-Vormer Binder
  • Extreme reeks van underworks
  • Tri-Top Chest Binder van Venus Envy.
  • Ritsbinder van gaas.
  • Shapeshifters Inc. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het transformeren van mensen in Galaxy Binder is een map met een galaxy-thema.
  • Tankbinder GC2B

Wat is een betere D-ring of O-ringband?

Hoewel O-ringen de meest voorkomende zijn, is hun bladcapaciteit beperkt. Voor grotere projecten kan een D-ring nodig zijn, die is verschoven ten opzichte van de achteromslag en de map gemakkelijk hanteerbaar maakt terwijl spanning op afzonderlijke pagina's wordt geëlimineerd.

Wat is de kleinste maat van een 3-rings ringband?

Mini Compact 3-ringbandformaten zijn bij uitstek geschikt voor de kleinste materialen, zoals flyers en ansichtkaarten. De meeste minimappen zijn ontworpen voor documenten met een afmeting van 5,5 x 8,5 inch.

We hebben covers geproduceerd voor toonaangevende merken, waaronder

We zijn er trots op dat we FSC®-gecertificeerd zijn

Meer informatie >