Hoe u de juiste restaurantmenuhouders kiest

How to choose the right Restaurant menu holders

HOE KIES JE DE BESTE MENUHOUDERS EN DIGITALE MENUBORDEN

De restaurantervaring van consumenten evolueert voortdurend en ook de behoeften van klanten beginnen in de loop van de tijd te veranderen. De meeste klanten willen meteen naar het menu kijken en het bespreken om erachter te komen wat ze willen krijgen. Als hun ervaring goed is, willen ze terugkomen. Zo niet, dan krijgen ze een slechte indruk en zullen ze weigeren terug te komen. Het ontwerp van uw menu speelt ook een rol bij uw succes. Als u een interactief menu heeft, kunt u uw klantbetrokkenheid maximaliseren. Daarom kan gerust worden gesteld dat menu's een van de belangrijkste factoren zijn voor het succes van elk restaurant/café.

Om een ​​langdurige goede indruk van uw restaurant te krijgen, is een van de eerste dingen die uw gasten tegenkomen de menukaart. Nu moet u zich afvragen wat beter is voor uw restaurant: menukaarten of menukaarten? Voor sommige bedrijven geldt houten menukaarten zijn een grote hit, terwijl voor sommige restaurants menukaarten een veel betere optie zijn. Niet alleen dat, de presentatoren van de rekeningen, menuborden en andere dingen zijn ook belangrijke factoren om een ​​goede, langdurige indruk op uw klanten te maken.

Verschillen tussen Menuhouders, Menucovers en Menuborden?

Menuhouders zijn bedoeld om menu's vast te houden die gemakkelijk kunnen worden verwijderd voor de inzage van de klanten (zie onze gids over het verschil tussen menuhouders en menucovers ). Ze zijn bedoeld om menu's te bevatten die kort en nauwkeurig zijn en die meestal over dagschotels gaan. Als uw restaurantmenu aan deze eisen voldoet en dagschotels en wijzigingen in het menu heeft, dan is dit iets voor u

Menu Covers zijn echter beter geschikt voor de formele en semi-formele omgevingen vanwege hun extravagante uiterlijk. Ze bevatten menu's die meestal uit meer dan één pagina bestaan ​​en vermelden de details van elk menu-item. Als uw restaurant een gastronomisch restaurant is waar het meer gebaseerd is op de formele keuken, dan zullen menuomslagen ervoor zorgen dat uw gevarieerde menu opvalt.

Digitale menuborden zijn een hit in elk restaurant, of het nu formeel of informeel is. Het wordt meestal gebruikt door minder formele restaurants en cafés, aangezien hun menu's relatief minder menu-items bevatten dan formele restaurants. Het beste van een menubord is dat het een breder scala aan formaten, texturen en kwaliteiten heeft. Ze zijn er in hout, leer en plastic, net wat je nodig hebt.

World Wide Menus biedt een breed scala aan menuhouders, menuomslagen en menuborden, allemaal in verschillende levendige kleuren, unieke stijlen en texturen die zeker de aandacht van uw gasten zullen trekken. U kunt kiezen welke het meest geschikt zijn voor u en uw bedrijf. World Wide Menu's hebben opties en stijlen die zijn gebaseerd op menu's over de hele wereld. Op zoek naar een menukaart voor een restaurant met een Thais thema? Ze hebben het. Meer richting de Engelse look? World Wide Menu's hebben ook menuomslagen en menuhouders met een Londens thema!

Wat is een menukaarthouder precies?

Menuhouders hebben twee soorten:

  1. Acryl menuhouders:

Bedoeld voor tafeldisplays, acryl staande menuhouders nemen een menukaart en lijsten deze in. Ze zijn perfect voor het weergeven van aanbiedingen en specials in beperkte oplage, met name voor lunchmenu's, speciale beperkte aanbiedingen en ook openbare boodschappen, bijvoorbeeld het gebruik van ontsmettingsmiddel voor het eten. In sommige gevallen kunt u met deze menuhouders klanten ook informeren over nieuwe aanbiedingen en kortingen, evenals nieuwe manieren om uw eten te betalen via het QR-codesysteem.

  1. Grip of Clip Menuhouders:

Menuhouders met grip of clip zijn speciaal ontworpen om kaarten of gelamineerde menu's stevig vast te houden, waardoor klanten ze gemakkelijker uit hun houders kunnen halen, zodat ze ernaar kunnen kijken en er doorheen kunnen bladeren voordat ze hun bestelling beslissen. Het is een uitstekende manier om de klanten betrokken te houden terwijl ze beslissen wat ze willen bestellen of terwijl ze wachten op hun eten.

Omdat de menukaarten voor en na gebruik constant worden uitgetrokken en terug in de houder worden geschoven, kan de menukaart vrij snel verslijten. Het is aan te raden om bij het afdrukken van de menu's ervoor te zorgen dat ze worden afgedrukt op iets dat lang meegaat, duurzaam en van goede kwaliteit is, zodat ze niet zo gemakkelijk beschadigd raken en een tijdje meegaan voordat ze moeten worden vervangen.

Hoe maak je een menuhouder/menudeksel schoon:

Ook al is de menukaarthouder van hout, kunststof of leer, de menukaarthouders en menuhoezen zijn eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Maar houd er bij het schoonmaken van de houders of deksels rekening mee dat ze helemaal droog zijn voordat je je menukaart terugplaatst. Anders beschadigt het vocht de menukaart. World Wide Menus hoogwaardige menuhouders en deksels zijn eenvoudig schoon te maken en gaan bovendien lang mee.

We hebben covers geproduceerd voor toonaangevende merken, waaronder

We zijn er trots op dat we FSC®-gecertificeerd zijn

Meer informatie >