Hoe u een digitaal menubord maakt

How To Create A Digital Menu Board

Hoe u een digitaal menubord maakt

Vraagt ​​u zich af hoe u een geavanceerd digitaal menubord opzet en uw restaurant moderniseert? U bent bij ons aan het juiste adres! Lees dit artikel volledig om de complete gids te krijgen voor het opzetten van uw Digital Menu Board. Restaurants zijn tegenwoordig geëvolueerd van menu's die op papier zijn gedrukt, omdat ze bij bewerking te duur werden, omdat ze bij elke wijziging opnieuw moesten worden afgedrukt.

Sommige restaurants gebruiken ook dynamische karakterborden waarop u uw eigen menuborden kunt maken met letters en cijfers. Tegenwoordig benutten restaurants het potentieel van moderne technologie om menu-items weer te geven, wat bekend staat als het 'Digital Menu Board'. Het bespaart niet alleen kosten bij het opnieuw afdrukken, het bespaart ook heel veel gedoe en tijd.

Met Digital Menu Boards bent u niet verantwoordelijk voor ontbrekende menu-items die op uw menukaart zijn afgedrukt. U kunt het eenvoudig uit het digitale menu verwijderen en niemand zal dat item eisen. Heeft u uw prijzen verhoogd of korting gegeven? Wijzig eenvoudig uw menudia's. U kunt eenvoudig uw beste menu-items markeren. Digitale Menuborden zijn het waard om geld aan uit te geven en ze zullen zeker een aantal uitzonderlijke voordelen bieden en een boost geven aan uw restaurantbedrijf.

Tool voor digitale menukaarten

Iedereen kan een digitaal menubord maken. Het mooie daarvan is dat je geen dure softwarelicenties nodig hebt om je digitale menukaart te maken. U hoeft hiervoor geen Adobe-expert te zijn. Dit kan eenvoudig met behulp van de PowerPoint-tool.

Dit is een geweldig hulpmiddel voor het maken van menuborden en prijslijsten. U kunt uw dia ontwerpen zoals u wilt. Voer de afbeelding, uw pakkende titels of andere aantrekkelijke elementen die u wilt uit PowerPoint-elementen in en u kunt eenvoudig uw eigen aantrekkelijke menubord maken.

Marketing en automatisering

Digitale menuborden bieden ook de opwindende functie om te integreren in uw verkoopsoftware voor onmiddellijke prijswijzigingen. Door een digitaal display te gebruiken, kunt u ook op een creatieve manier bepaalde add-ons voor elke aankoop op de markt brengen. 'Krijg een grotere maaltijd voor slechts $ 3' is slechts een ander voorbeeld van de grenzeloze marketingmogelijkheden die dit menubord restaurants biedt.

Op deze borden kan ook bepaalde belangrijke informatie worden weergegeven, zoals het aantal calorieën en ingrediënten voor klanten met allergieën. Met deze borden die aan uw restaurant zijn toegevoegd, kunt u eenvoudig maximale klantbetrokkenheid stimuleren door gemakkelijke directe toegang tot informatie.

Digitale menu-achtergrond

digitale menuborden

Selecteer eerst het domein dat je wilt gebruiken voor je digitale menukaart. Bruin kan worden gebruikt als achtergrond voor een coffeeshop. Of de kleur van uw logo. U kunt het kleurenpalet instellen als een effen kleur of als een verloop dat van de ene kleur in de andere overloopt. De meest gebruikte zijn ook de achtergrondafbeelding. Bijvoorbeeld een foto van groene slablaadjes. Het maakt een nog betere indruk als je video op de achtergrond gebruikt. Bij een foto kun je er zachte beelden in zetten en bij een video kun je je teamvideo ophangen. Je kunt het ontwerpen zoals je wilt.

Merkidentiteit vaststellen

Het volgende, en het belangrijkste voor uw product en identiteit, is om uw winkel- of productnaam bovenaan het scherm te plaatsen. Het is belangrijk om logo's en afbeeldingen van goede kwaliteit te gebruiken, anders zie je blokkeringen in je afbeelding en verpest het de uitstraling van je digitale menukaart.

Categoriseer op de juiste manier voor maximale betrokkenheid

Vermeld uw menu-items. Probeer je items in groepen te schrijven. Alcoholische en niet-alcoholische dranken, of lunch en diner, of binnen en ontbijt. Maak slimme groepen. Voeg kolommen in zodat alle logische groepen op hun dia's kunnen worden geplaatst. Een andere optie is om meerdere dia's in uw presentatie te gebruiken. Een diavoorstelling voor de juiste groep. Met PowerPoint kunt u de hele dia een paar seconden laten zien en vervolgens doorgaan naar de volgende dia. Of u kunt software gebruiken om uw bordmenu's te beheren. Met de software heeft u de mogelijkheid om uw dagmenu in te stellen van 11.00 uur tot 12.00 uur en vervolgens over te schakelen naar een ander display met opties voor het dinermenu. Het heeft geen zin dia's te tonen met maaltijdopties van andere maaltijden. Je zult het moeten rechtvaardigen door te zeggen "Nee, we hebben het nu niet, het is een lunchmenu-optie".

Voeg voor elke categorie een categorienaam toe bovenaan elke categorie. U kunt er naar wens elk pictogram of afbeelding aan toevoegen.

Menu-items en prijzen

Verder gaan naar de belangrijke dingen: uw menu-items. Categoriseer uw producten en voedsel. Gebruik de namen om uw product te identificeren, schrijf korte beschrijvingen of vermeld de ingrediënten en prijzen. De naam is meestal vetgedrukt, de inhoud is klein en ook de prijs is vet en groot.

Tip: deel content niet met saaie komma's, maar gebruik aantrekkelijke scheidingen tussen je content.

Optionele dia's

Heeft u speciale dia's om te laten zien? Campagnes? Speciale openingstijden voor de feestdagen? Of start je misschien met een nieuw product? Voeg een nieuwe diavoorstelling toe aan uw digitale menukaart, voeg uw promoties toe en verberg of toon dia's indien nodig. U kunt de dia's die niet langer nodig zijn, overslaan. Ze worden niet getoond in de actieve diavoorstelling, maar ze zijn beschikbaar als je ze ooit nodig hebt.

Was dit artikel behulpzaam? Probeer bovenstaande tips uit en laat ons in de comments weten of het je gelukt is om je digitale menukaart op te zetten of niet!

We hebben covers geproduceerd voor toonaangevende merken, waaronder

We zijn er trots op dat we FSC®-gecertificeerd zijn

Meer informatie >