Hoeveel kost het openen van een restaurant?

How Much Is The Cost Of Opening A Restaurant?

Hoeveel kost het openen van een restaurant?

Om je droom van het openen van een restaurant waar te maken, moet je voldoende op de hoogte zijn. Vraag jezelf vooral af of je het kunt betalen. Het kan desalniettemin intimiderend zijn, maar maak je geen zorgen. Een grote investering, zoals het starten van een nieuw restaurant, kan financieel worden ondersteund door middel van een banklening. Dit financiële fonds kan in wezen de kosten van uw startup dekken. Hieronder vindt u enkele feiten en cijfers die u moet weten.

De kosten van het openen van een restaurant - kunt u het betalen?

In een recent onderzoek werd geschat dat het openen van een restaurant een uitgave van $ 275.000 met zich mee kan brengen. Dat komt overeen met $ 3.046 voor elke dekking van een gehuurde ruimte. Met een extra landruimte kunnen de kosten oplopen tot $ 425.000 of anders $ 3.734 per dekking.

Er is echter niet echt een algemeen budget voor het starten van een restaurantbedrijf, omdat er rekening moet worden gehouden met een aantal factoren en uw behoeften en voorkeuren kunnen variëren. Enkele hiervan zijn uw restaurantconcept, de locatie en of u ervoor kiest om uw ruimte te huren of te kopen.

Opstartkosten voor een restaurantbedrijf

U moet weten wat de noodzakelijke uitgaven zijn voor het starten van een resto voordat u de definitieve cijfers bepaalt en een lening voor het opstarten van een restaurant aanvraagt. De uitsplitsing van wat u in eerste instantie moet betalen, wordt hieronder besproken.

1. Waarborgsom (voor lease) of aanbetaling (voor aankoop van het onroerend goed)

Een grote uitgave waarmee u rekening moet houden, is het beveiligen van de eigendommen van uw bedrijf. Gaat u de restaurantlocatie kopen? In dit geval moet u een aanbetaling van 10% van de waarde van het onroerend goed voorbereiden, zodat uw lening kan worden gegarandeerd. Locatie is een primaire factor voor de winstgevendheid van een restaurant en de kosten van onroerend goed variëren over het algemeen. De aanbetaling die u moet doen voor een lening varieert van $ 12.500 tot $ 40.000. Om op uw budget te kunnen besparen, kunt u ervoor kiezen om een ​​bedrijfsruimte te huren in plaats van de locatie te kopen

U hoeft alleen de eerste maand huur en de borg te betalen.

2. Renovatie of constructie van het onroerend goed

Of u nu helemaal opnieuw begint voor een nieuwbouw of verbeteringen aanbrengt aan een bestaand pand, bouw- of renovatiekosten kunnen duur zijn. Dit hangt echter ook af van de omvang van de noodzakelijke werkzaamheden. U moet voor deze onderneming tussen de $ 140.000 en $ 280.000 uitgeven. Om meer waar voor uw geld te krijgen, kunt u overwegen een commerciële ruimte te kopen die al bestaat in plaats van een nieuw pand te bouwen. Door een bestaand restaurant te kopen dat al een uitgerust HVAC- en sanitairsysteem heeft, kunt u ook tijd en geld besparen.

3. Keuken- en voedselserviceapparatuur

Wat u moet betalen als een andere grote uitgave, is de apparatuur voor de voedselvoorziening. Keuken- en kookapparatuur zoals platte grills, fornuizen, houtskoolketels, koeleenheden en vaatwasgereedschap moeten worden beveiligd. Als uw restaurant een bar heeft, heeft u een organiser onder de bar, drankdisplays en een tapsysteem nodig. Onder andere bestek, potten en pannen dienen op dezelfde wijze te worden voorzien. De kosten die dit met zich meebrengt, liggen ergens tussen de $ 75.000 en $ 115.000. Om te beginnen, en om geld te besparen, kunt u deze apparatuur leasen.

4. Meubilair en tafelgerei

Deze investeringen kunnen tussen de $ 20.000 en $ 50.000 kosten. Om uw uitgaven te verminderen, koopt u aantrekkelijke tafelbladen in plaats van tafelkleden te plaatsen. Zo bespaar je op het waterverbruik voor het wassen van linnengoed. Er kunnen ook restaurants zijn waarvan de bedrijven sluiten - u kunt een goede deal krijgen voor deze items die ze aanbieden tegen redelijke prijzen.

5. POS-systeem (Point Of Sale).

U moet middelen vrijmaken voor een gestroomlijnd bestelproces in uw restaurant, en POS-technologie kan dit op vele manieren gemakkelijk maken, inclusief het beheer van uw voorraad en medewerkers, samen met verkooprapportage. In uw POS-pakket moeten er meestal stations aan de voorkant van het huis zijn met touchscreen-monitoren. Het moet scanners voor creditcards en bonprinters bevatten. Zorg bij onderdelen aan de achterkant van het huis voor kaartjesprinters of keukendisplays. Wat betreft toegevoegde accessoires, kunt u monitoren voor kioskbestelling, POS-monitoren aan tafel en mobiele POS-tablets leveren. Uw investering voor een kassasysteem kan variëren van $ 12.500 tot $ 20.000.

6. Eerste voedselinventaris

Houdbare voedselingrediënten en items zijn inbegrepen in de kosten voor uw initiële voedselinventaris, daarom is het duurder dan uw aanvulling op dagelijkse of wekelijkse basis. Uw hoofdvoorraad wordt onder andere opgebouwd uit koffie, kruidenoliën en specerijen. U kunt de projectie van uw initiële foodcost bepalen door een grondige analyse van uw menu en het vaststellen van de prijs van elk ingrediënt. De kosten van uw voedseldrank liggen binnen het bereik van $ 5.000 tot $ 25.000.

7. Licenties en vergunningen

Voordat u uw restaurant runt, moet u een aantal licenties aanschaffen, zoals:

  • Zakelijke licentie die $ 50 tot $ 400 kost
  • Certificaat van bezetting dat $ 100 kost
  • Tekenvergunning die $ 20 tot $ 50 kost
  • Drankvergunning die $ 300 tot $ 400,00 kost
  • Foodservice-licentie die $ 100 tot $ 1000 kost
  • Verzekering met een jaarlijkse kostprijs van $ 1000 tot $ 10.000

Omdat het de duurste is, kunt u de kosten voor drankvergunningen verlagen door de drank over te slaan en alleen bier en wijn te serveren.

8. Eerste marketingplan en grote opening

Dit kan variëren van $ 6.000 tot $ 30.000, afhankelijk van de verkooppunten die u kiest, of als u de hulp van een reclamebureau nodig heeft. Door gebruik te maken van gratis advertentiemethoden op sociale media kunt u hierop besparen, samen met andere online mogelijkheden, zoals het vermelden van uw vestiging op Google Mijn Bedrijf.

9. Salarissen van uw personeel

Eerste marketingplan en grote opening

Dit varieert enorm, afhankelijk van uw wensen. U kunt dit beter in uw budget passen als u uw personeel naar behoefte inhuurt in plaats van allemaal tegelijk. Wat betreft u als eigenaar, u vergeet misschien uw eigen salaris te krijgen totdat uw bedrijf winstgevend wordt.

De budgetvereisten voor het starten en exploiteren van een restaurant variëren afhankelijk van het type etablissement. Door u te houden aan geldbesparende tips en methoden, kan uw bedrijf winstgevend en succesvol zijn als u uw uitgaven nauwlettend in de gaten houdt.

We hebben covers geproduceerd voor toonaangevende merken, waaronder

We zijn er trots op dat we FSC®-gecertificeerd zijn

Meer informatie >