Soorten restaurants voor uw zakelijke en eetgelegenheden

Types Of Restaurants For Your Business and Dining Options

Wat zijn de meest populaire soorten restaurants? Ieder van hen heeft hun eigen kenmerken en essentiële elementen. Het is hun specifieke gevoel, of ambiance of het een tafelkleed is dat een wijnmenu van drie pagina's biedt, of een gemodelijk veganistisch eetcafé in de binnenstad met kruiden-geïnspireerde cocktails.

11 gemeenschappelijke soorten restaurants met hun onderscheidende factoren

Hieronder is een lijst van de 11 gemeenschappelijke soorten restaurants met hun onderscheidende factoren.

1. Fijne dineren

Deze high-end vestigingen worden tijdens speciale gelegenheden door een meerderheid van de bevolking gekozen, zoals een verjaardag, een bruiloft of een verjaardag. Er zijn verschillende elementen die een lekker restaurant karakteriseren, en meestal zijn ze een formele dresscode, met gasten met een fijne eetetiquette. De sfeer van deze plek is meestal formeel en het decor is ook high-end. Met bijzondere attentiviteit volgen medewerkers een specifieke etiquette met hun service, en het menu heeft meestal exotische voedselkeuzes. Een sommelier kan ook aanwezig zijn om gasten te helpen bij het combineren van hun wijn en eten.

2. Casual dineren

Afhankelijk van het merk en het beoogde klantenbestand, varieert de ambiance van dit type restaurant sterk. De opvallende kenmerken zijn echter tafelservice, een ingetogen sfeer, enigszins betaalbare menu's en een uniek decor.

3. Hedendaags casual

Dit is een trend van restaurants die onlangs is ontstaan, met een moderne en actuele stijl die door hun unieke merken is opgenomen. Veel van deze vestigingen houden zich aan milieuvriendelijke normen terwijl ze onderscheidende en gezonde menu-keuzes worden geserveerd die worden gekenmerkt door Fusion Cuisine. Houd aan de sociale media-rage, is de decor- en voedselpresentatie meestal Instagram-waardig.

4. Familiestijl

Een van de belangrijkste kenmerken van dit type restaurant is dat het alleen deelbare schotels serveert. Aan de andere kant zijn er anderen die niet alleen etenswaren hebben om te delen, maar ook individuele gerechten als opties bieden. Gewoonlijk, in restaurants in familiestijl, wordt eten geserveerd op grote schotels voor een paar of meerdere gasten om te delen, door hen door te geven terwijl ze zichzelf helpen. De sfeer in dit etablissement is meestal casual, hoewel er luxe zijn.

5. Buffet

Uw eetervaring is op deze plek aangepast omdat een scala aan voedselopties wordt gepresenteerd waaruit u kunt kiezen. Sommige buffetrestaurants worden ook aangeduid als 'alles wat je kunt eten' instellingen. De meeste van hen hebben een culinair thema, zoals buffetten van Indiaas of Chinees eten. U betaalt voor een vaste prijs om te kunnen genieten van het eten van een selectie voedingsmiddelen. Deze heersen zijn meestal gerangschikt in foodbars waar gasten zichzelf kiezen en serveren. Het decor van deze vestigingen is vaak casual maar elegant.

6. Café

Het is bekend dat deze plek veelzijdig is, ideaal voor een snelle slok koffie op weg naar het werk of om rond te hangen om een ​​oude vriend in te halen. Voedselproducten die in dit etablissement worden verkocht, variëren van koffie tot thee en gebak, samen met kleine ontbijt- of lunchmaaltijden. De sfeer is geneigd om casual en ontspannen te zijn waar gasten kunnen werken of converseren voor perioden.

7. Snel casual

Je kunt een snelle hap krijgen in een snel informeel restaurant, maar het eten dat ze serveren is gezonder dan dat geserveerd in fastfood -resto's. Het is echter betaalbaarder dan maaltijden die worden aangeboden in casual restaurants. Ze vereisen counterservice en de omgeving is waarschijnlijk casual en eigentijds.

8. Fastfood

Er zijn er genoeg in de buurt, en je moet bekend zijn met de meest populaire zoals McDonald's of Taco Bell. De focus van deze vestigingen is om voedsel snel aan hun klanten te serveren. Ze hebben de neiging om counterservice te bieden, of anders door te rijden. Fastfood -resto's zijn geneigd om in ketens te komen, en de maaltijden die ze serveren zijn gestandaardiseerd en bestaan ​​uit bewerkte voedingsmiddelen. Normaal gesproken vindt u ze opgenomen in wegwerpcontainers zoals plastic en papieren voedselbakken of to-go kommen.

9. Foodtrucks en concessies

Dit soort resto's kan vele vormen aannemen, zoals de Falafel Food Truck in de stadsstraat, of een hotdog -standaard wanneer er een voetbalwedstrijd is. Hetzelfde geldt voor de foodtruck die biologische hamburgers verkoopt. Dit type bedrijf is eigenlijk goedkoper omdat de eigenaar eenvoudig een foodtruck of een standaard koopt die een kleine ruimte is in plaats van een bakstenen en mortellocatie. Een enkelvoud type eetwaren worden over het algemeen verkocht door foodtrucks en stands, en ze vormen een klein menu. Normaal gesproken stationeren ze in de straten van de stad, sportevenementen of beurzen.

10. Pop-up restaurant

Eigenaren, gasten en chef -koks kunnen nieuwe restaurantconcepten, voedselopties en creaties proberen met dit soort resto. Een biertuin die alleen in de zomer werkt, is een voorbeeld, of een sit-down etablissement op een unieke of buitengewone locatie die slechts een of twee maanden opent voor een korte periode. Blijkbaar is de activiteiten van een pop-upbedrijf slechts tijdelijk, variërend van een paar uur tot een paar maanden. De locatie varieert, van daktuinen, ongebruikte oude gebouwen, buitenplaatsen tot het verzenden van containers. Het woord over zijn bedrijf wordt verspreid via technologie en sociale media.

11. Ghost Restaurant

Dit type bedrijf is vrijwel actief en ze worden anders alleen afleveringsgebruiken genoemd. De minste overheadkosten uitgeven, kunnen de eigenaren en chef -koks zich richten op het bieden van efficiënte service en het creëren van culinaire items van hoge kwaliteit. Ze zijn alleen een levering en hebben geen bakstenen en mortelruimte. Ghostrestaurants zijn sterk aanwezig op hun websites en op sociale media.

Dit zijn de 11 gemeenschappelijke soorten restaurants die u kunnen begeleiden over uw zakelijke en eetgelegenheden. Als u van plan bent om een ​​nieuwe resto te starten, kunt u met wereldwijde menu's werken om de beste en hoogwaardige menu -covers en houders te verwerven en uw bedrijf te stimuleren.

We hebben covers geproduceerd voor toonaangevende merken, waaronder

We zijn er trots op FSC® -gecertificeerd te zijn

Meer informatie>