Menu Drink en fouresborden voor een restaurant, afhaalmaaltijden of een bar

Uw gids voor menu Drink- en fouresborden voor een restaurant, afhaalmaaltijden of een bar

Als u uw restaurantbedrijf wilt vergroten tijdens het ontbijt en de lunchuren van de ochtend, heeft u een Restaurantmenusbord. Maar het maken van een aantrekkelijk menubaart is niet eenvoudig. Er zijn zoveel dingen om te overwegen, kleur, lettertypen, grootte, eerste indruk, enz. En het hebben van de tijd om zelf te ontwerpen kan een uitdaging zijn.

Niemand houdt ervan hongerig te gaan. Ik weet dat dit geen revolutionair gedachte is, maar het is een belangrijk bij het overwegen van het ontwerp van uw menu Food Board. Het maakt niet uit hoe goed uw eten is als klanten niet gemakkelijk een beslissing kunnen nemen over welke gerechten hij moet kiezen. Haal meer mensen door de lijn door best practices te gebruiken voor het maken van aantrekkelijke menuborden en marketingmateriaal (heb je de menu engineering matrix gecontroleerd).

Hier zijn enkele tips en regelmatige vragen die we krijgen

Wat is een menubaart?

Een menubaart is een reeks borden met berichten geschreven in grote print en gemonteerd buiten uw restaurant, afhaalmaaltijden, pub/bar of aanrecht. Een menubaart kan de meest waardevolle informatie bevatten die een persoon nodig heeft voordat hij een restaurant binnenkomt, zoals speciale aanbiedingen, functies en prijzen.

Wat is het belangrijkste doel van een menu?

Er wordt een menu gemaakt om instellingen voor foodservice een georganiseerde presentatie van voedselproducten voor een bepaalde periode te bieden. Een menu wordt gebruikt als een manier om variëteit te bieden op één plek die mogelijk niet betaalbaar is om te verkrijgen in een enkel restaurant of café. Een menu geeft de beschikbare gerechten of dranken weer in een bepaald etablissement, terwijl ze dienen als een gids voor degenen die voedsel of dranken bestellen. Een persoon die door het menu bladert, kan de gerechten zien en beslissen welke maaltijden ze willen kopen als ze de mogelijkheid bieden. Er zijn veel verschillende soorten menu's, maar de meeste menu's richten zich op voorgerecht, hoofdmaaltijden, drankjes, desserts of alle vier

Hoeveel kost een digitaal menubaart?

Digitale menuborden tonen de promotionele aanbiedingen van een restaurant en dagelijkse specials aan klanten. Maar hier is het ding, ze variëren in prijzen.

Menu -bordborden bevatten meestal zwarte LED- of LCD -cijfers die helder genoeg zijn om op te vallen midden op de dag, maar niet zo helder om potentiële diners met vervelende verblinding af te leiden. Menusborden bevatten meestal een combinatie van signalen zoals cijfers en letters, evenals grafische afbeeldingen om de visuele aantrekkingskracht van de one-way berichten te versterken.

Wat is een digitaal menubaart?

Een digitaal menu is een paneel dat is ontworpen om te worden geplaatst net binnen de ingang van uw kraam, restaurant, bar, café of een outlet waar voedsel wordt verkocht. Digitale menuborden combineren touchscreen -displays met modern ontwerp om klanten een interactieve manier te geven om te bestellen en te betalen voor hun maaltijd. Digitale menuborden fungeren als een visueel menu en display video's, afbeeldingen, animaties en interactieve grafische afbeeldingen.

Wat zijn de verschillende soorten menu's?

Er zijn veel verschillende soorten menu's. Hier zijn enkele voorbeeldmenustypen;

  • La carte menu
  • Du jour -menu
  • Fietsmenu
  • Statisch menu
  • Fixed Menu
  • Drankmenu
  • Cocktailmenu
  • Dessertmenu

Wat is een goed menu?

Hier zijn 8 tips om een ​​goed menu te maken;

  1. Houd oog op oogcanningpatronen in de gaten.
  2. Verdeel het menu in porties die zinvol zijn.
  3. Gebruik alleen foto's wanneer absoluut noodzakelijk.
  4. Gebruik illustraties waar mogelijk.
  5. Leg niet te veel nadruk op valutakaarten.
  6. Overweeg het gebruik van frames.
  7. Typografie en de stijl die u gebruikt
  8. Kleuren moeten acceptabel zijn.

Ons assortiment boards voor menu's worden alleen beperkt door uw verbeelding.

We leveren al enkele jaren cateringplaten aan cateraars. Een slim en glad, hoogwaardig, goed gebouwd, gemakkelijk te reinigen restaurantmenu is de beste manier om een ​​perfecte en blijvende indruk te maken die uw klanten verleidt en tegelijkertijd uw merkidentiteit verbetert.

Leerplaten

Onze lederen menuborden hebben een traditionele en elegante uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende texturen, stijlen en kleuren (kiezel effect, faux slangenhuid, korrelige huid, zadelhuid en olifantenkorrelige huid om er een paar te noemen). Veel van onze lederen menuborden kunnen naar wens worden aangepast.

Houten menuborden

Ook zij zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Welke optie u ook selecteert, er zijn veel manieren om het aan te passen aan uw restaurant, bar, hotel of café. 

Chalkboardmenu's

Een kijkje nemen op Onze schoolbordcollectie ook. Met onze kalkbordmenu zijn niet alleen betaalbaar en gemakkelijk te produceren, maar ze stellen u ook in staat om de tekst er gemakkelijk aan te wijzigen en vrijwel vrij.


Stofmenu's

De stoffencollectie is onze grootste selectie van restaurantmenusborden. Ze zijn er in verschillende stoffen en patronen om aan uw eigen ontwerpbehoeften te voldoen. Onze stoffen goederen zijn zeer aanpasbaar vanwege de grote verscheidenheid aan kleur-, textuur- en printopties die beschikbaar zijn.

Gedrukte menuboards

Onze menuborden zijn verkrijgbaar bij het afdrukken van full-colour en worden geleverd met een verscheidenheid aan keuzes in elk ontwerp.

U kunt ook onze bekijken Menuhouder ontwerpen.

We hebben ook een reeks van Menuhouders!

We hebben covers geproduceerd voor toonaangevende merken, waaronder

We zijn er trots op FSC® -gecertificeerd te zijn

Meer informatie>