Wat is het verschil tussen een menu omslag en een menuhouder?
Je bent bij elkaar gekomen om meer te weten te komen over menuhouders (zie onze houten menuhouders) voor uw bedrijf.
Uw klanten moeten de meest waardevolle eetervaring in uw restaurant hebben. Of u nu een bistro, een café of een bar hebt, alles aan uw etablissement moet spreken van uw klanten die een fantastische tijd hebben en tegelijkertijd zijn marketingdoeleinden doen.
Twee van de zeer essentiële accessoires in uw café- of restaurantbedrijf zijn uw menuhouders en menu -covers. Catering voor de behoeften van uw gasten terwijl ze hun bestellingen plaatsen, moeten ze de juiste impact creëren. Hoe verschilt gepersonaliseerde menu -hoes van menuhouders?
Menuhouders VS. Menu -hoes
Via gepersonaliseerde menuhouders kunt u het menu van uw restaurant aan tafel presenteren. Over het algemeen klimt een houder een vrijstaand menu dat uw klanten kunnen verwijderen en doornemen. Het frame van een menuhouder dient om de lijst van uw restaurantvoedselproducten te beschermen terwijl deze op het tafelblad wordt getoond. Het kan als aanrecht op een tabel worden geplaatst en kan dubbelzijdig worden, of drie of vierzijdig.
Wat zijn gepersonaliseerde menu -covers? Restaurantmenu -hoezen daarentegen zijn ontworpen om menu's te beschermen die zijn gemaakt van papier of kaarten. Op die manier kunnen uw klanten het menu vasthouden en lezen. Typisch zijn lederen menu-hoes of die van andere materialen in de vorm van een map in boekstijl.
Er is een ander type restaurantmenu-omslag genaamd de Amerikaanse menu-hoes met één panel waar de selectie van etenswaren back-to-back wordt gepresenteerd. Voor minder formele bistro's zou een menu -houder de neiging hebben om meer toepasselijk te zijn, maar menu's in een restaurant moeten in het algemeen worden afgedrukt en gelamineerd om duurzaamheid te garanderen en de constante en herhaalde afhandeling van klanten te weerstaan
Moet u een menuhouder of een menu -omslag kiezen?
Als uw restaurant een formele of semi-formele regeling van gastendiners heeft, kunt u overwegen een menu-omslag te gebruiken. Vooral als uw restaurant een klassieke opstelling heeft, kunt u ervoor kiezen om het uit te rusten met een zwarte synthetische menu-hoes. Eetgelegenheden die een traditioneel ontwerp hebben, kunnen er ook gebruik van maken.
Ondertussen zijn bars, cafés en pubs beter af om accessorized te worden met menuhouders, vooral als hun instellingen vereisen dat klanten hun bestellingen in een bar plaatsen. Dit soort vestigingen hebben de neiging om hun menu's op het tafelblad te verlaten. Een vrijstaande houder is ook een betere optie als u uw menu -kopieën eenvoudig wilt herdrukken of vervangen.
Wat zijn de twee veel voorkomende soorten menuhouders?
- Olympia Menuhouder- Dit is normaal gesproken een acrylhouder die op een tafelblad staat om een menu te kaderen dat is gemaakt van kaart of papier. Als uw lunchmenu bijvoorbeeld een beperkte selectie heeft, zou deze houder een uitstekende keuze zijn. Heeft u de specials van manager? Vervolgens kan een acryl -menuhouder perfect zijn om het aan uw gasten te presenteren.
- Clip- of grip -menuhouders- Deze zijn ontworpen om rechtopstaande menu's die zijn gelamineerd of die van kaarten goed te grijpen. Deze lijst met voedselproducten in uw bistro kan worden verwijderd en vervangen door klanten voordat ze hun bestellingen plaatsen.
De functies van een Amerikaanse menu omslag
Als u overweegt om een meer eigentijdse menu -stijl voor uw eetbedrijf te kiezen, kunt u een Amerikaanse menu -cover kiezen. Elke ruimte op elke pagina op dit type menu wordt gemaximaliseerd en vermeld met de beschikbare voedingsmiddelen die u serveert. Het oppervlak is meestal transparant, zodat klanten duidelijk de beste voedingsmiddelen kunnen lezen en kiezen.
Een eenvoudige Amerikaanse hoes bestaat meestal uit een enkel paneel dat is ontworpen met een slipzak die versterkt en nogal sierlijk is. Het toont items aan beide zijden, hoewel er soorten van zijn die ook zijn gemaakt van twee of drie panelen.
Er zijn conventionele menu-omslagen in de map of boekstijl, maar een Amerikaanse menu-hoes is vrij kosteneffectief om duurzamer te zijn en is op dezelfde manier een zeer goede ruimtevaart.
Laat uw menu voor uw bedrijf spreken
Klanten moeten een kwaliteit en plezierige ervaring hebben om hun eten in uw restaurant te kiezen. Daarom moet u gepersonaliseerde menu -hoezen of menuhouders maken die niet alleen uw gasten zouden aantrekken, maar ook het thema van uw bedrijf laten zien.
Vergeet niet om ons te controleren Restaurantmenusborden bereik en Restaurant sociale media tips.