De 5 beste manieren om schoolborden te gebruiken

The 5 Best Ways To Use Chalkboards

De 5 beste manieren om schoolborden te gebruiken

Wil je je marketingtactieken opschudden? Wilt u een nieuwe aanpak vinden om met uw klanten en klanten te communiceren?

In de wereld van vandaag zijn de meeste bedrijven visueel ingesteld. Omdat de meeste mensen op hun telefoon of laptop zitten, wordt het voor hen moeilijker om instructies, advertenties en andere informatie op te merken. Het gebruik van bordborden op het aanrecht om meer mensen in uw gemeenschap te bereiken, is een leuke methode om dit te doen.

Wanneer uw klanten uw restaurant bezoeken, zijn toonbankbewegwijzering een geweldige methode om snel en effectief contact met hen op te nemen.

U kunt verschillende borden gebruiken, waaronder gedrukte borden en standaards, maar ook tegelstickers en elektronische mededelingenborden. Hoewel elk van deze soorten bewegwijzering een specifiek doel dient, verwaarlozen veel bedrijven het bordbord als een vorm van bewegwijzering op het aanrecht.

Gebruik krijtborden voor regelmatig wisselende kortingen, menu's en productlabels, en wijzig in-store advertenties direct met een vochtige doek. We hebben een aantal aanpasbare stijlen en maten aan onze krijtbordcollectie toegevoegd, waardoor je genoeg opties hebt. Bekijk onze lijst met de 5 beste manieren om een ​​krijtbordbord op het aanrecht in uw winkel te gebruiken.

Prijslijsten op het bord

Borden op het aanrecht zijn de handigste manier om uw producten een naam te geven, waardoor er minder behoefte is aan hanglabels en prijsetiketten op alles!

Ze zijn niet alleen een aantrekkelijke manier om prijzen weer te geven, maar ze besparen u ook tijd, vooral tijdens drukke seizoenen wanneer u niet genoeg goederen in de schappen kunt krijgen!

Onze krijtbord- en point-of-sale-producten passen goed bij onze CrateWall industriële display-armaturen en stands. Ze zijn er in verschillende maten en stijlen, waardoor ze ideaal zijn voor het personaliseren van prijslijsten.
Ingrediënten & Producten

Wanneer klanten de toonbank voor vers voedsel verkennen, kan bewegwijzering hen helpen bij het snel identificeren van cruciale items en producten die geschikt zijn voor hun dieet.

Verstelbare Display Clips kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om glutenvrije of allergeenbevattende voedingsmiddelen te markeren. Ze kunnen eenvoudig op verschillende display-items worden geklikt.

Gebruik het krijtbord voor aanbiedingen en promoties

Gebruik het krijtbord voor aanbiedingen en promoties

Signage kan worden gebruikt om promoties en aanbiedingen aan klanten te communiceren, uit te leggen hoe ze werken en welke opties ze hebben.

A7- of A6-tafelbladkrijtborden en minikrijtborden zijn acceptabele afmetingen en nemen niet te veel ruimte in beslag op uw planken voor eenvoudige deals, zoals uw '4 voor 3' of '20 procent korting.

Grotere aanrechtborden zoals A4-krijtborden (bekijk ook onze A4-menukaarten ) A4-tafelbordjes bieden voldoende ruimte om alle belangrijke gegevens uit te drukken voor aanbiedingen die wat meer transparantie vereisen, zoals multibuys en maaltijdkortingen.

Richtlijnen en beleid voor Covid-19

Klanten die na de uitsluiting uw winkel binnenkomen, zijn mogelijk niet op de hoogte van de Covid-19-richtlijnen die u heeft geïmplementeerd.

Het is van cruciaal belang om duidelijke, instructieve bewegwijzering te gebruiken om klanten te adviseren over hoe ze zich in uw winkel moeten gedragen.

Menuhouders op tafel zijn geschikt voor het weergeven van meer uitgebreide berichten en posters die kunnen worden verwisseld als de regels veranderen, terwijl A4-tafelkrijtborden ideaal zijn voor kortere berichten. Een bord moet leesbaar zijn, zorg daarom voor een goede leesbaarheid van uw belettering.

Omdat goed ontworpen letters ervoor zorgen dat uw bewegwijzering effectief communiceert, is het de moeite waard om onze handleiding voor krijtbordletters te lezen voor enkele tips over hoe u de beste resultaten kunt behalen.

Een bord moet leesbaar zijn, zorg daarom voor een goede leesbaarheid van uw belettering. Omdat goed ontworpen letters ervoor zorgen dat uw bewegwijzering effectief communiceert, is het de moeite waard om onze handleiding voor krijtbordletters te lezen voor enkele tips over hoe u de beste resultaten kunt behalen.

Specials en Menu's

Specials en Menu's

Zelfs de kleinste details kunnen een blijvende indruk maken, daarom kan een armoedig menu uw service verpesten.

Door bedrukte menu's tijdens het serveren op een tafelblad-menuhouder te monteren, blijven ze schoon en vrij van gemorste gerechten en voedselvlekken, zodat uw eetervaring om de juiste redenen onvergetelijk wordt.

Veel Gestelde Vragen

Wat zijn de voordelen van krijtborden op de werkplek?

Dus, waarom wordt krijtbordsignalering steeds populairder? Om te beginnen stellen krijtborden je in staat om innovatieve manieren te bedenken om producten en diensten aan te bieden en die ideeën snel in daden om te zetten. Krijtborddisplays bieden een concurrentievoordeel ten opzichte van concurrenten die voorgedrukte bewegwijzering gebruiken die niet kan worden gewijzigd.

Het resultaat is dat krijtbordkunst nu overal op winkelmuren en restauranttafels te vinden is.

De steeds stijgende kosten van gesneden vinyl of bedrukte bewegwijzering is een andere oorzaak van de revolutie op het gebied van krijtborden. Alle ondernemers willen geld besparen op advertenties en velen proberen ook milieuvriendelijker te zijn

bewust door hun gebruik van papier en niet-herbruikbare borden te verminderen. Krijtborden zijn een natuurlijke keuze omdat ze goedkoop zijn en vele jaren herbruikbaar zijn.

Tot slot gebruikt men tegenwoordig graag krijtborden als rekwisieten en achtergronden voor selfies en groepsfoto's op sociale media in restaurants en winkels. Dat betekent dat schoolbordborden uw instelling aangenamer maken voor uw klanten, en elke tag vergroot de aanhang van uw bedrijf op sociale media!

Met alle voordelen die krijtbordborden bieden voor alle soorten winkels en eetgelegenheden, is het tijd om te leren hoe u ze kunt gebruiken om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Wat zijn de voordelen van krijtbordborden in restaurants?

Krijtborden in restaurants zijn zowel functioneel als modieus, daarom gebruiken zoveel bars en restaurants ze om hun menu's en evenementen tegen lage kosten te promoten.

Het gebruik van een krijtbordbord in uw restaurant of café kan fantastische effecten hebben, vooral als u creatief wordt met uw restaurantreclame. Borden op het trottoir buiten en menuborden binnen zijn de twee meest voorkomende soorten schoolbordborden in restaurants.

Hoe maak je een schoolbordbord voor een restaurant

U wilt dat uw bord schoon en professioneel is, met een lettertype dat past bij de esthetiek van uw restaurant. Als u geen artiesten in dienst heeft, kunt u deze aanpak gebruiken om uw bord te maken: maak en print een sjabloon.

Als je eenmaal een ontwerp hebt bedacht dat je leuk vindt, draai je het papier om en smeer je het met grafiet erop voordat je het tegen het bord legt. Daarna kunt u de letters met een potlood overtrekken om een ​​omtrek op het bord te maken, die u vervolgens kunt invullen met een krijtbordstift.

Er zijn een paar andere krijtbordideeën waarmee u rekening moet houden bij het maken van uw ontwerp:

  • Houd het eenvoudig als het gaat om stoepborden. Zorg ervoor dat voorbijgangers uw borden snel en gemakkelijk van een afstand kunnen zien.
  • Neem symbolen en tekeningen op in het ontwerp van het schoolbordmenu van uw restaurant. Deze functies zorgen ervoor dat uw menu opvalt en klanten in staat stellen beter geïnformeerde keuzes te maken.
  • Stem de toon van uw borden af ​​op de toon van uw bedrijf. Gebruik waar nodig humor en actuele referenties, maar streef er altijd naar om klanten op hun gemak te stellen.

Heb je onze gids over het maken van een stoepbordbord gezien?

We hebben covers geproduceerd voor toonaangevende merken, waaronder

We zijn er trots op dat we FSC®-gecertificeerd zijn

Meer informatie >