Hoe u het perfecte schoolbordbord maakt

How To Make the Perfect Chalkboard Pavement Sign

Maak het perfecte schoolbordbord

Op zoek naar het beste krijtbord met stoepborden? Maak je geen zorgen, we hebben je gedekt!

We hebben jarenlange expertise in het verkopen en adviseren van bewegwijzeringsoplossingen bij World Wide Menus, dus hebben we besloten om deze gids te maken over wat u moet weten over het gebruik van stoepborden voor uw restaurant, café en afhaalmaaltijden enz.

Echter, met zoveel verschillende alternatieven voor bedrijfsborden op de markt, kan het een uitdaging zijn om te beslissen welke voor u geschikt is. Voor kleinere bedrijven die niet zo bekend zijn, is het echter bijzonder belangrijk om bekendheid te geven aan wie u bent en wat u doet.

Veel lokale eetgelegenheden gebruiken mededelingenborden buiten om hun nieuwste specials aan te kondigen, omdat dit een populaire manier is voor gemeenschappen om met elkaar te communiceren.

Van flexibele panelen tot voorpleinborden, A-bordframes tot schommelborden, World Wide Menus heeft zeker een sandwichbord of stoepbord dat aan uw eisen voldoet.

Het grote krijtbordbord , een promotionele display-keuze die zo vaak kan worden gemaakt en gewijzigd als je wilt, zolang je maar een paar goede vloeibare krijtpennen en een beetje creativiteit hebt, is de laatste jaren steeds populairder geworden.

Wat is vloeibaar krijt en hoe werkt het?


Vloeibaar krijt is veel flexibeler en betrouwbaarder dan gewoon krijt op standaard krijtborden. Puur krijt is afkomstig van een natuurlijke hulpbron gevormd door microplankton en wordt aangetroffen in de zeeën en oceanen van de wereld. Dit pure krijt wordt gebruikt in kunst, landbouw, productie en medicijnen.

Puur krijt heeft het voordeel dat het wordt samengeperst en tot stokjes wordt gevormd voor handig gebruik. Maar zelfs na deze procedure is het nog steeds vatbaar voor desintegratie. Om vloeibaar krijt te maken, wordt een extra belangrijk element toegevoegd: ethanol, een vorm van alcohol. Door de alcohol kan het krijt gemakkelijk op verschillende oppervlakken worden aangebracht, terwijl het ook vrij kan vloeien in plaats van af te brokkelen.

Vloeibaar krijt combineert de voordelen van de gemakkelijk schoon te maken eigenschappen van krijt met de controle van inkt en droog uitwisbare markers.

Houd er altijd rekening mee dat geduld een deugd is bij het gebruik van een vloeibare krijtpen, aangezien het even kan duren voordat het begint te rollen. Schud uw pen goed voordat u het deksel verwijdert en de penpunt op het bord plaatst. Verwijder het deksel en druk de penpunt een paar keer tegen het bord tot er vloeibaar krijt door de penpunt komt.

De meeste krijtpennen worden geleverd met hun eigen instructies, en het is een goed idee om ze eerst te lezen om te zien of er een speciale "truc" is voor jouw specifieke pennen.

Een stoepbord maken

Een stoepbord maken

Omdat het primaire doel is om aandacht te trekken, kunt u uw krijtbord als een succes beschouwen als het slechts één duidelijke boodschap kan uitdrukken. Houd bij het maken van uw ontwerp rekening met de volgende punten.

Houd uw afbeeldingen eenvoudig en kleurrijk om te voorkomen dat uw krachtige afbeeldingen de inhoud in de weg staan.

Maak eerst een ruwe schets van je concept op papier. Voordat u verder gaat met het moeilijkere medium krijt aan boord, zal dit u helpen bij het bepalen van plaatsingen en verhoudingen.

Maak een rand rond de pagina. Hierdoor kunt u wegblijven van de randen van het bord, waardoor het druk en goedkoop kan lijken.

Een gevoel voor humor om de aandacht te trekken en een vriendelijke sfeer te creëren — effectieve bewegwijzering kan zelfs op internet terechtkomen.

Als je je schoolbord voor het eerst gebruikt, zorg er dan voor dat het goed gekruid is. Kleur het volledige oppervlak van je bord in met de kant van droog krijt en wrijf het goed in voordat je het uitgumt. Dit helpt bij het verminderen van "ghosting" na later gebruik (bekijk ook de beste manieren om een ​​krijtbord te gebruiken ).

Als je al deze richtlijnen opvolgt, zul je altijd slagen in je krijtbordtekeningen!

Als je bericht of prijs meerdere dagen zichtbaar blijft of buiten hangt, gebruik dan altijd watervaste krijtstiften.

  • Krijtbordborden zijn veelzijdig en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Voor veel mensen is de grootste aantrekkingskracht dat er geen goede of foute manier is om ze te gebruiken.
  • Speciale evenementen, zoals koopwaar, diensten en maaltijdkortingen, kunnen gemakkelijk op uw bord worden geadverteerd. U kunt het gewoon gebruiken om informatie over uw bedrijf over te brengen als u niets nieuws te promoten heeft.
  • Krijtbordborden zorgen ervoor dat u zich goed kunt vermaken terwijl u uw bedrijf promoot.
  • Krijtbordborden zijn een kosteneffectieve, functionele en modieuze methode om uw evenementen en producten te promoten.

Waterdichte krijtborden gebruiken buiten uw restaurant

Waterdichte krijtborden gebruiken buiten uw restaurant

Je hebt zowel waterdichte als afveegbare pennen nodig als je het meeste uit dat bord wilt halen, en je moet het verschil tussen de twee weten. Het is een kunststuk om het ideale schoolbordbord te creëren. Vandaag zullen we kijken naar enkele stappen die u kunt nemen om de vaardigheid te leren om zelf krijtbordborden te maken. Waarom zijn krijtborden tegenwoordig zo populair?

Het lagere prijskaartje kan bijvoorbeeld een factor zijn. Als je de voordelen van krijtborden in overweging neemt, is het gemakkelijk te begrijpen waarom ze zo populair zijn. Krijtborden zijn veel goedkoper dan het huren van een reclamebord en ze stellen je in staat om creatiever te zijn met je presentatie.

Klanten kunnen altijd weten dat uw informatie up-to-date is, aangezien u uw aanbiedingen met minimale inspanning kunt bijwerken wanneer ze veranderen.
Een bord zorgt 24 uur per dag, zeven dagen per week voor reclame en zal nooit stoppen met het promoten van uw bedrijf, zelfs als u 's nachts naar huis gaat.

Krijtborden zijn een van de eenvoudigste manieren om de aandacht van een potentiële consument te trekken.

We hebben covers geproduceerd voor toonaangevende merken, waaronder

We zijn er trots op dat we FSC®-gecertificeerd zijn

Meer informatie >