AFHAALMENU ONTWERP EN AFDRUKKEN

TAKEAWAY MENU DESIGN AND PRINTING

AFHAALMENU ONTWERP EN AFDRUKKEN

Wij zijn een van de grootste leveranciers van ontworpen en gedrukte afhaalmenu's in het VK. Sinds 1987 verkopen we gedrukte menukaarten rechtstreeks aan allerlei soorten restaurants en afhaalrestaurants in het Verenigd Koninkrijk.

Onze bedrukte afhaalmenu's zijn er in verschillende formaten en presse-papiers. Full colour, dubbelzijdig bedrukt op een hoogglans vel.

Elk menu wordt op maat gemaakt voor uw restaurant of afhaalrestaurant. We gebruiken geen sjablonen en vertrouwen in plaats daarvan op onze interne creatieve ontwerpers om unieke, prachtige ontwerpen te maken. Als het gaat om het ontwikkelen van een menukaart voor een restaurant of afhaalrestaurant, vinden wij uw imago cruciaal. Uw menu zal in het oog springend en eigentijds zijn dankzij onze uitgebreide fotobron (zie onze online sjabloonservice voor het ontwerpen van menu's op maat ).

Wat is een afhaalmenu precies?

Een maaltijd die wordt besteld en bereid in een restaurant (zie onze gepersonaliseerde restaurantmenu's ) en vervolgens thuis wordt gebracht of elders wordt genuttigd.

Wat zijn de kenmerken van een uitstekend afhaalmenu?

kenmerken van een uitstekend afhaalmenu

Op de voorkant van een afhaalmenu kan een duidelijke en smakelijke voedselfoto nooit iets negatiefs zijn. Kies het meest aansprekende eten en presenteer het effectief; plaats het in goed licht en maak de beste foto die je kunt maken met een degelijke camera.

Wat is de gemiddelde grootte van een afhaalmenu?

Wat is de gemiddelde grootte van een afhaalmenu

Veel van onze online afhaalklanten kiezen voor A4, rol gevouwen tot een 1/3 A4. Deze afhaalmenu's zijn klein genoeg om in een zak te passen en zijn handig voor verzending of postbezorging.

We hebben covers geproduceerd voor toonaangevende merken, waaronder

We zijn er trots op dat we FSC®-gecertificeerd zijn

Meer informatie >