Ideeën voor het kerstmenu

Christmas Menu Ideas

Menusuggesties voor het kerstfeest in 2021

#1 Menu voor een traditionele kerst

Houd het simpel met ons klassieke kerstmenu, inclusief paté of vishapjes en kalkoenstukjes met alles erop en eraan. Werk af met een traditionele kerstpudding (kijk zeker eens naar de nummer één menuwinkel in het VK ) .

# 2 Het gemakkelijkste kerstdiner dat je ooit hebt gehad

Met dit eenvoudige maar geweldige feestmenu en een gemakkelijk te volgen tijdschema vermijdt u de stress van het koken van feestelijke diners. De voorbereiding van het kerstdiner wordt een fluitje van een cent dankzij tijdbesparende strategieën, overheerlijke smaakveranderingen en een goed voorbereide boodschappenlijst.

#3 Menu voor een vegetarische kerst

Wie heeft er vlees nodig als er zo'n grote verscheidenheid aan feestelijke groenteopties is om je de hele dag bezig te houden? Begin met lichte salade-voorgerechten voordat u verder gaat met hartige kaas- en groentetaartjes voor het hoofdgerecht.

#4 Kerstmenu voor veganisten

Een veganistisch dieet volgen betekent niet dat je kerstmenu beperkt moet zijn. Verras uw bezoekers met een kleurrijk aanbod van vleesvrije voorgerechten, bijgerechten en hoofdgerechten, evenals zuivelvrije zoetigheden.

#5 Menu voor een gezonde Kerst

Kerstmis hoeft geen hedonistisch feest te zijn. We bieden alles wat je nodig hebt voor een feelgood-seizoensfeest als je op zoek bent naar lichtere opties. Dit heerlijke en voedzame kerstfeest, met zowel gezonde hapjes en hapjes als een sappige gebraden kalkoen, geeft je eerder een verzadigd gevoel dan een vol gevoel.

#6 Menu voor twee met Kerstmis

Maak met dit schaalmenu van het kerstdiner een gezellige belevenis voor slechts twee personen, met behoud van de grandeur en sprankeling van een volwaardig feestmaal.

#7 Menu voor een goedkoop kerstdiner

Zet een fantastisch vakantiefeest neer zonder de bank te verslaan. Ons indrukwekkende budgetvriendelijke menu voedt een groep van acht personen en bevat een handig tijdschema en boodschappenlijstje.

#8 Kerstfeest dat glutenvrij is

Bereid een verrukkelijk glutenvrij kerstdiner voor uw familie en gasten. Ons menu is niet minder uitgebreid om aan deze unieke voedingsbehoefte te voldoen, met maaltijden die zijn ontworpen om met minimale moeite te worden bereid, van feestmaaltijden tot puddingen.

#9 Kerstavondmaal op het laatste moment

Heb je weinig tijd om je kerstdiner klaar te maken? Dit tijdbesparende eten kan allemaal op de grote dag worden bereid volgens ons tijdschema, zodat u niets van het plezier hoeft te missen. Elk recept is eenvoudig en gebruikt slechts vijf of minder ingrediënten. Daarnaast hebben we verschillende ingenieuze snelkoppelingen bedacht om de smaak te verbeteren.

#10 Kerstmenu in een handomdraai

Besteed minder tijd aan zwoegen in de keuken en meer tijd aan uw dierbaren. Ons eenvoudige kerstmenu bestaat uit snelle voorgerechten en bijgerechten, kleinere hoofdgerechten die minder tijd kosten om te bereiden en makkelijk te maken desserts.

#11 Menu voor een kerstfeest van twee uur

Als je op eerste kerstdag weinig tijd hebt of op het laatste moment moet koken, kun je toch de perfecte vakantiemaaltijd in minder dan twee uur bereiden. Om een ​​ogenschijnlijk bovenmenselijke prestatie te bereiken, is alles wat het nodig heeft een beetje multitasken en basismethoden zoals het roosteren van al je garnituren in één gerecht.

# 13 Een publieksvriendelijk kerstmenu

Maak je geen zorgen als je een groep van acht of meer mensen wilt entertainen: we hebben genoeg ideeën om een ​​grote groep te voeden zonder veel verschillende gerechten te hoeven maken door in batches te bakken en gedeelde borden en een enorme kalkoen te serveren .

#14 Menu voor een luxe kerstdiner

Onze verse tweaks op traditionele gerechten voegen een vleugje luxe toe aan uw kerstfeest. Deze verrukkelijke combinatie bestaat uit met pancetta en sjalot gevulde kalkoen, yorkies met wilde paddenstoelen en driedubbele varkens-in-dekens. Om 14.00 uur staat alles op tafel dankzij ons complete menu, boodschappenlijstje en tijdschema.

We hebben covers geproduceerd voor toonaangevende merken, waaronder

We zijn er trots op dat we FSC®-gecertificeerd zijn

Meer informatie >