Gids voor digitale menukaarten voor restaurants

Waarom digitale menuborden een praktische uitrusting zijn voor uw restaurant

Digitale menuborden worden steeds populairder. Als een zakelijke marketingtool toont het de menu-items, diensten en producten van een etablissement op een elektronisch scherm. Op het bord kunnen foto's, teksten, grafieken en zelfs roterende afbeeldingen worden weergegeven. Omdat ze gebruiksvriendelijk en dynamisch zijn, hebben restaurants en andere bedrijven bijzonder goed gebruik gemaakt van digitale menuborden om hun marketingprogramma en inkomsten te stimuleren.

De laatste jaren maken steeds meer etablissementen gebruik van digitale menuborden. U vraagt ​​zich misschien af ​​of deze tekens ook nuttig zijn voor uw bedrijf. Als u overweegt een digitaal menubord in uw restaurant te installeren, zijn er verschillende factoren om over na te denken. In de eerste plaats moet u de voordelen van het gebruik ervan afwegen tegen de kosten voor installatie en de schermen samen met de ontwerpsoftware. U kunt ook rekening houden met kostenbesparende maatregelen, zoals ervoor kiezen om een ​​bedrijf in te huren dat budgetvriendelijke sjablonen voor digitale menuborden aanbiedt.

Is het opzetten van een digitaal menubord de juiste keuze voor uw restaurant of bedrijf? De volgende vragen kunnen dienen als leidraad voor uw beslissing.

Vergeet niet onze gepersonaliseerde menuborden voor cafés en restaurants.

Implementeert u een informele walk-up service?

Als je restaurant een open indeling heeft, een toonbank of een kassa waar klanten naar toe lopen, dan is een digitale menukaart daar ideaal voor. Meestal zijn dit soort restaurants cafetaria's, fast-casual soorten, kleine winkels of buffetten. Dus op welke locatie in uw winkel de klant zich ook bevindt, hij kan uw menu gemakkelijk bekijken. De juiste plek voor het digitale bord is er een die voor u handig is en waar uw klanten direct kunnen kijken.

Als u bijvoorbeeld een cafetaria runt, is de meest geschikte locatie voor uw digitale menukaart bij de ingang. Daar kunt u de prijzen van uw à-la-carteartikelen of de aanbiedingen van uw dagelijkse of wekelijkse specials laten weergeven. U kunt het digitale bord verder weg plaatsen en toch leesbaar blijven, vooral omdat er uitvergrote teksten op staan.

Als uw etablissement is ontworpen met een toonbank waar klanten naar toe lopen om hun bestelling te kiezen en hun eten te betalen, kunt u het menu op een plek plaatsen waar het voor hen gemakkelijk te lezen is voordat ze betalen. Uw klanten moeten het ruim van tevoren kunnen bekijken. Ze mogen zich tijdens dit proces niet opgejaagd voelen. Een snelrestaurant waar de etenswaren uitgestald staan ​​op de menukaart die achteraan de kassa aan de muur hangt, is hier een goed voorbeeld van. Merk op dat het digitale menubord 60 cm boven ooghoogte moet zijn, of misschien aan een muur of voor de toonbank moet staan. Op deze manier kunnen alle vragen van klanten over de menukaart worden beantwoord en wordt tegelijkertijd voorkomen dat de rij wordt opgehouden.

Wordt het menu in uw restaurant regelmatig bijgewerkt?

U kunt de inhoud van uw digitale menubord snel bijwerken als u dit vaak moet doen. Dit is een meer haalbare optie dan het afdrukken van nieuwe menu's. U kunt ook besparen op bewerkingskosten, vooral als u de beschikbaarheid wilt weergeven van producten in uw zaak die meestal uitverkocht zijn. U hoeft uw menu nergens op een significante of onhandige manier voor te wijzigen als sommige items uitverkocht zijn.

Uw personeel hoeft de klant niet constant op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen in het menu, want het digitale bord is altijd de meest actuele versie. Dit voorkomt frustratie bij uw klanten bij het plaatsen van hun bestellingen.

Aan het begin zullen de kosten voor het installeren van een digitaal menubord fors zijn, aangezien u betaalt voor de schermen, de software, de installatieservice en de tijd, maar op de lange termijn zal het economisch zijn, vooral als u rekening houdt met de reguliere herdrukkosten. als je anders doet. Het hangt af van de producten en diensten die u kiest, en hoewel u in eerste instantie duizenden zou uitgeven aan een digitaal menubord, kan het u op de lange termijn aanzienlijk helpen kosten te besparen.

Worden er regelmatig specials en promo's aangeboden?

Uw supermarkt kan bijvoorbeeld veel baat hebben bij een digitaal bord als u artikelen die in de uitverkoop zijn wilt uitlichten. Items die tegen aantrekkelijke prijzen worden verkocht, zullen meer opvallen door het gebruik van een digitaal bord met een helder of roterend beeldontwerp. Dit zal de aandacht van uw klanten trekken om zich bewust te worden van deze producten die als specials of promo worden aangeboden.

Digitale menuborden zijn duidelijk praktischer en boeiender dan gedrukt materiaal, en ze zullen mensen hoogstwaarschijnlijk verleiden tot kopen, omdat ze de te koop aangeboden producten levendig kunnen opmerken. Het zal upselling zelfs gemakkelijker maken.

Conclusie

De kosten vooraf voor het installeren van een digitaal menu zouden aanzienlijk zijn, maar deze zakelijke en marketingtool is zinvol om gemakkelijke service te bieden, meer klanten aan te trekken en uw inkomsten te verhogen. Consistent zakelijk succes vereist dat u kiest voor oplossingen die hoogwaardige klantenservice en winstgevendheid op de lange termijn bieden.

We hebben covers geproduceerd voor toonaangevende merken, waaronder

We zijn er trots op dat we FSC®-gecertificeerd zijn

Meer informatie >