Hoe u de beste menuhouders en digitale menuborden kiest
De ervaring van het consumentenrestaurant is steeds evoluerend en de behoeften van klanten zijn in de loop van de tijd ook begonnen te veranderen. De meeste klanten willen meteen naar het menu kijken en beginnen te bespreken om erachter te komen wat ze willen krijgen. Als hun ervaring goed is, willen ze terugkomen. Zo niet, dan hebben ze een slechte indruk en weigeren ze terug te komen. Het ontwerp van uw menu factoren ook in uw succes. Als u een interactief menu heeft, kunt u uw klantbetrokkenheid maximaliseren. Daarom kan veilig worden gezegd dat menu's een van de belangrijkste factoren zijn van het succes van elk restaurant/café.
Om een langdurige goede indruk van uw restaurant te garanderen, is een van de eerste dingen die uw diners tegenkomen uw menu. Nu moet u zich afvragen, wat beter is voor uw restaurant: menuhouders of menu -hoes? Voor sommige bedrijven, houten menuhouders zijn een grote hit, terwijl voor sommige restaurants menu -covers een veel betere optie zijn. Niet alleen dat, de Bill-presentatoren, menuborden en andere dingen zijn ook belangrijke factoren om een goede, langdurige indruk op uw klanten te geven.
Verschillen tussen menuhouders, menu -covers en menuborden?
Menuhouders zijn bedoeld om menu's vast te houden die gemakkelijk kunnen worden verwijderd voor de inzage van de klanten (zie onze gids op de Verschil tussen menuhouders en menu -covers). Ze zijn bedoeld om menu's te houden die kort en nauwkeurig zijn en meestal praten over dagelijkse specials. Als uw restaurantmenu aan deze vereisten voldoet en dagelijkse specials en wijzigingen in het menu heeft, dan is dit degene voor u
Menu-hoezen zijn echter beter geschikt voor de formele en semi-formele instellingen vanwege hun extravagante vooruitzichten. Ze bevatten menu's die meestal meer dan één pagina hebben en vermelden gegevens van elk menu -item. Als uw restaurant een fijne daling is waar het meer is gebaseerd op formele gerechten, dan zullen menu-hoezen uw diverse menu opvallen.
Digitale menuborden zijn een hit in elk restaurant, of het nu formeel of informeel is. Het wordt meestal gebruikt door minder formele restaurants en cafés, omdat hun menu's relatief minder menu -items hebben dan formele restaurants voor eetgelegenheden. Het beste deel van een menubaart is dat het een breder scala aan maten, texturen en kwaliteiten heeft. Ze komen in hout, leer en plastic, afhankelijk van uw behoeften.
World Wide Menu's bieden een breed scala aan menuhouders, menu -covers en menuboards, allemaal in verschillende levendige kleuren, unieke stijlen en texturen die de aandacht van uw diners zullen boeien. U kunt kiezen welke het meest geschikt zijn voor u en uw bedrijf. Wereldwijde menu's hebben opties en stijlen gebaseerd op menu's over de hele wereld. Op zoek naar een menu-hoes voor een restaurant met Thais thema? Ze hebben het. Meer in de richting van de Engelse look? World Wide Menu's hebben ook menu -hoes met het Londen -thema en menuhouders!
Wat is precies een menuhouder?
Menuhouders hebben twee soorten:
-
Acryl -menuhouders:
Bedoeld voor tabelbladen displays, Acryl Standing Menu Holders nemen een menu -kaart en omlijsten deze. Ze zijn perfect voor het weergeven van limited edition -deals en specials, vooral voor lunchmenu's, speciale beperkte aanbiedingen en ook openbare berichten, b.v. het gebruik van sanitiser voor het eten. In sommige gevallen kunnen deze menuhouders u ook klanten vertellen over nieuwe deals en kortingen, evenals nieuwe manieren om uw voedsel te betalen via het QR -codenysteem.
- Grip- of clipmenuhouders:
Grip- of clip -menuhouders zijn speciaal ontworpen om kaarten of gelamineerde menu's stevig vast te houden, waardoor het voor klanten gemakkelijker wordt om ze van hun houders te verwijderen, zodat ze ernaar kunnen kijken en er doorheen kunnen gaan voordat ze hun bestellingen beslissen. Het is een uitstekende manier om de klanten betrokken te houden terwijl ze beslissen wat ze moeten bestellen of terwijl ze op hun eten wachten.
Omdat de menu's constant zullen worden uitgetrokken en voor en na gebruik terug in de houder worden geduwd, kan het menu vrij snel worden versleten. Er wordt geadviseerd dat wanneer de menu's worden afgedrukt, ervoor zorgt dat ze worden afgedrukt op iets langdurig, duurzaams en van goede kwaliteit, zodat ze niet zo gemakkelijk worden beschadigd en een tijdje meegaan voordat ze moeten worden gewijzigd.
Hoe u een menuhouder/menu -omslag schoonmaakt:
Hoewel de menuhouder mogelijk bestaat uit hout, plastic of leer, menuhouders en menu -hoezen kunnen eenvoudig worden gereinigd met een vochtig stuk stof. Maar houd er rekening mee dat bij het reinigen van de houders of deksels ervoor zorgt dat ze volledig droog zijn voordat je je menu weer binnenstopt. Anders beschadigt het vocht de menubaart. World wide menu's hoogwaardige menuhouders en covers zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn ook langdurig.