Welke Bar Essentials heb je nodig om je bedrijf te starten?

What Bar Essentials Do You Need To Start Your Business?

Welke Bar Essentials heb je nodig om je bedrijf te starten?

Een heerlijk gemixt drankje kan je dag goed maken. Is het niet zo opwindend hoe een verbazingwekkende mix van kleuren in verschillende lagen en verschillende smaken, dansend met de gedurfde geur van sterke drank, je honger naar een verkwikkende sensatie lest? Je kunt dit krijgen in een magisch verzonnen mixdrankje dat je momenten onvergetelijk zal maken. Zo hoort het ook bij uw klanten, zeker als u van plan bent om met uw nieuwe bar te beginnen.

Als eigenaar van uw bar moet u op de hoogte zijn van 'mixologie' of de wetenschap van het maken van drankjes. Dit artikel zal u helpen bij het kopen van barbenodigdheden en andere items van wereldwijde menu's, zodat uw personeel zich kan bekwamen in de specialiteit van mixologie, geweldige cocktails kan maken en uw gasten een buitengewone ervaring kan bieden.

Begin met het vullen van je reep

Bar-essentials zijn de benodigdheden die u in uw bar moet bewaren, zodat deze soepel werkt. Mixers en andere apparatuur maken deel uit van deze voorraad. Met deze belangrijke ingrediënten en hulpmiddelen kunnen uw barmannen een brede selectie drankjes mengen, variërend van kenmerkende cocktails tot betrouwbare klassiekers. Of u nu een bar in voorraad heeft die u momenteel runt, of een nieuwe begint, de volgende tips kunnen u informeren over de barbenodigdheden die u moet kopen, zodat uw drankenservice efficiënt wordt.

Controleer deze lijst met barinventaris

Het personeel in uw bar moet in staat en klaar zijn om de drankjes - welke soort dan ook - die de klanten bestellen te mixen en te serveren. U moet er dus voor zorgen dat u over de belangrijkste barapparatuur beschikt om dit mogelijk te maken. In uw vestiging moet u het volgende in voorraad hebben:

Schudders

Het mixen van drankingrediënten en het shaken van cocktails met ijs gaat snel en eenvoudig met deze apparatuur. Barzeefjes moeten ook toegankelijk zijn om het ijs apart te houden van de drank.

staafmixers

Deze maken het gemakkelijk om blended drinks te bereiden, en wel in de snelste tijd. Op deze manier kan uw barman tegemoet komen aan de bestellingen van de klanten.

Schenkers

U moet de juiste maat voor dit gereedschap vinden en ze zijn verkrijgbaar in standaardvarianten. Door de portiegroottes te beheersen en morsen te voorkomen, kunt u geld besparen, vooral als uw personeel een beginner is.

Snelheidsrails

Hierdoor zijn populaire drankmengsels en gedistilleerde dranken altijd in de buurt van uw personeel, wat op zijn beurt hun service versnelt, vooral op drukke nachten.

Cocktailingrediënten

Deze elementen voor je mixdrankjes moeten in je bar staan ​​om gekleurde, smaakvolle en diepe cocktails te maken.

Grenadine

Dit ingrediënt is aromatisch en heeft een zoete smaak. Het is helder en rood van kleur en wordt gebruikt voor het mengen van tequila-zonsopgangen, shirley-tempels en roy rogers, om er maar een paar te noemen.

Limoensap

Of het nu vers of geconcentreerd is, dit ingrediënt is bedoeld om de bitterheid van alcoholische mixdrankjes in evenwicht te brengen. Je vindt ze in tonic-drankjes, rode sterfgevallen en margarita's.

Crème van kokosnoot

Omdat het romig is, is het een perfect element in tropische gemengde cocktails zoals Pina Colada's.

Bittertjes

Deze smaakextracten worden doordrenkt met drankjes om het pittig en aromatisch te laten smaken. Ze worden gemengd met Bahama's rumpunches, mojito's, ouderwetse, enz.

Driedubbele sec

Dit is een sterk ingrediënt met sinaasappelsmaak dat wordt gebruikt voor het mixen van dranken met sinaasappelsmaak. Triple sec wordt meestal gebruikt in onder andere kosmopolieten, margarita's, mai tais en long island ice tea.

Bar sappen

Deze omvatten limoen, ananas, appel en verschillende andere sappen om cocktails zoet of zuur te maken, en ze worden meestal gebruikt in een brede selectie drankjes.

Simpele siroop

Dit is een alcoholvrije zoetstof voor koude dranken, ook wel bar syrup genoemd. Het is een basisingrediënt voor limonade, ijsthee, caipirinha's en meer.

Opstelling Van Cocktailglazen

Welke Bar Essentials heb je nodig om je bedrijf te starten

Presentatie is de sleutel voor uw gasten om beter van hun drankjes te genieten en een onvergetelijke ervaring te hebben. Je kunt hiervoor verschillende soorten cocktailglazen gebruiken.

Martini glas

Gebruikt voor het serveren van cocktails die gezeefd en gekoeld zijn, is de V-vormige functie perfect voor het nippen van kosmopolieten en martini's.

Highball glas

Dit is een lang glas met rechte zijkanten dat vaak wordt gebruikt om donker en stormachtig, rum en cola en gin-tonic te serveren.

Collins glas

Dit glas is langer en smaller dan de highball soort. Het heeft de vorm van een cilinder en bevatte vroeger john collins, gin fizz en tom collins.

Zombie glas

Van alle cocktailglazen met rechte zijkanten is dit de hoogste en bedoeld voor drankjes die kleurrijk zijn en veel ijs bevatten, zoals de zombiecocktail.

Snifter glas

Dit glas is kort en heeft een steel, een open kom en een slanke rand die het aroma van de drank condenseert, en werd gebruikt om whisky, cognac en cognac in te bewaren.

Coupé glas

Gespannen cocktails komen goed tot hun recht in dit glas, met zijn vormen die de felle kleuren van drankjes benadrukken, inclusief de gimlet en manhattan.

Margarita glas

Met zijn iconische vorm kan hij garnituren bevatten en is hij ideaal voor het serveren van margarita's en daquiri's.

Koperen mok

Naast het stijlvol serveren van cocktails, houdt dit glas de drank ook koud en versterkt het de smaak. Het wordt gebruikt om mint juleps, moscow muilezels en windhonden vast te houden.

Rotsen glas

Klein van hoogte en vrij breed, de bodem van dit glas is zwaar en wordt gebruikt om netjes opgediende sterke dranken en drankjes zoals de ouderwetse te houden.

Orkaan glas

De tulpvorm van dit glas is uniek, waardoor het de felle kleuren van fruitige en tropische cocktails zoals de singapore sling, de pina colada en de orkaan kan benadrukken.

Presentatie is alles als het gaat om het runnen van een winstgevende en favoriete bar. Afgezien van deze tools en ingrediënten, moet u ook letten op andere accessoires van Worldwide-menu's, waaronder onder andere menucovers, presentatoren van rekeningen en menuborden om de gestroomlijnde werking van uw bedrijf te garanderen.

We hebben covers geproduceerd voor toonaangevende merken, waaronder

We zijn er trots op dat we FSC®-gecertificeerd zijn

Meer informatie >