Wat zijn klemborden voor restaurantmenu's: alles wat u moet weten

What Are Restaurant Menu Clipboards: All You Need To Know

U kunt uw restaurantmenu een uniek karakter geven door gebruik te maken van een klembord. Een menuklembord is een praktisch alternatief voor een gewone menukaart. Er zijn veel voordelen aan het gebruik, daarom is het een populair accessoire in restaurants, eetcafés en bars.

Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een menuklembord . Kies daarbij voor een duurzaam en kwalitatief hoogstaand merk waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Is het de moeite waard om een ​​menuklembord te kopen?

Een klembord werkt eigenlijk als een houten placemat onder je menukaart. Het is als het ware een menubord en het is uitstekend geschikt als hulpmiddel in gastronomische en eetgelegenheden. Het ziet er representatief uit als menustandaard en is behoorlijk functioneel. De bruikbaarheid is te verslaan en het is erg handig.

Er zijn menuboeken die je vaak op dezelfde plekken vindt. Hoe vaak ze ook voorkomen en door sommigen de voorkeur genieten, ze hebben bepaalde nadelen. Ze kunnen een lange lijst met etenswaren en dranken bevatten, maar ze zijn vaak omvangrijk en nemen een grote ruimte op de tafel in beslag. Ze kunnen voor sommige klanten hinderlijk lijken, om nog maar te zwijgen van het feit dat ze een dure investering voor uw bedrijf zijn.

Uw klanten kunnen overweldigd raken bij het bladeren door een menuboek, vooral omdat ze verschillende pagina's en een flinke lijst met selecties moeten bekijken en doorbladeren. Je wilt niet dat je gasten verdwalen tijdens het zoeken naar het lekkerste eten om te bestellen. Dat is geen prettige klantervaring.

Omdat het enorm en zwaar is om te dragen, zou het moeilijk zijn om talloze exemplaren van menuboeken uit te geven. Dit betekent dat er misschien niet genoeg zijn om aan alle klanten te verdelen wanneer uw restaurant in bedrijf is.

Praktische en aantrekkelijke klemborden voor restaurantmenu's

Ja, de bruikbaarheid en het ontwerp zijn samengesmolten in één met een menubord. Met dit accessoire is het gemakkelijker om uw menu aan te passen, omdat u alleen de kaarten in en uit de pad hoeft te plaatsen en te verwijderen. Een clip of touwtje kan het bord vasthouden en u hoeft het alleen maar vast en los te maken om uw lijst te bevestigen of los te maken.

Hiermee heb je geen problemen om je menukaart te wijzigen of bij te werken. Zelfs als u dat doet, hoeft u niet veel geld uit te geven en blijft uw lijst met eten en drinken aantrekkelijk.

Klemborden voor uw menukaart zijn ook een voordelige optie. Het is vrij goedkoop om ze te kopen, en je kunt er zoveel kopen als je wilt. U kunt er zoveel van gebruiken als u geschikt acht voor uw bedrijf.

Welk ontwerp heeft jouw voorkeur? U kunt kiezen uit klemborden van multiplex of plaatmateriaal, en ze zien er hoe dan ook prachtig uit. Met dit accessoire in uw plaats krijgt uw merk een buitengewoon karakter. Het zal uniek zijn in combinatie met het thema van uw etablissement.

Uw klanten zullen een plezierige ervaring hebben met het selecteren van hun bestellingen uit een beknopte en overzichtelijke lijst met etenswaren en dranken. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen voor uw servers en licht om vast te houden voor uw gasten. Ze nemen ook niet veel ruimte in beslag op de tafel.

Materialen voor uw menuklembord: hoe te kiezen

Wat voor soort materiaal kies je voor je menukaart? Het maakt uit wat je gebruikt, afhankelijk van je keuze, het thema van je zaak en je budget. Er zijn klemborden gemaakt van multiplex en er zijn klemborden gemaakt van planken. U kunt kiezen welke het meest geschikt is en wat past bij het interieur en design van uw restaurant. Past het goed bij de inrichting van uw restaurant?

Klemborden van multiplex en planken zijn stevig en duurzamer, en het zijn praktische opties.

Als je op zoek bent naar een goedkoper alternatief, kun je kiezen voor kunststof klemborden. Aan de andere kant kun je niet verwachten dat ze er zo elegant uitzien als houten klemborden of klemborden. Plastic menuklemborden zijn niet erg stevig en kunnen snel bekrast en beschadigd raken.

Het is dan ook een verstandige investering om klemborden van multiplex of bord te kopen voor uw menukaart. Ze blijven lang goed en zullen uw klanten verrassen vanwege hun gemak, functionaliteit en stijl.

Wat te zoeken in een triplexblok

De beste optie voor een restaurant is verreweg een multiplex menuklembord. Dit restaurantaccessoire bestaat eigenlijk uit meerdere lagen dun hout die met lijm aan elkaar zijn bevestigd. De gebruikte lijm moet waterbestendig zijn en de triplexlagen goed hechten.

De houtsoort die voor het triplex wordt gebruikt, bepaalt de stevigheid en stevigheid van het klembord. Het bepaalt hoe hard en sterk het kan zijn. Kijk goed naar de clip of het touwtje op zijn kop. Hecht het goed aan het multiplex oppervlak?

Om ervoor te zorgen dat het multiplex menubord waterbestendig is, moet het worden bedekt met een transparante lak. Zoals u weet is hout op zichzelf niet waterbestendig, maar de lak helpt om zijn structuur te behouden en in goede staat te houden.

Conclusie

U kunt houten of kartonnen menuklemborden online kopen in gespecialiseerde winkels voor eetaccessoires. Houten klemborden zijn ideaal voor het bewaren van uw restaurantmenu's omdat ze duurzaam, aantrekkelijk en betaalbaar zijn op de lange termijn.

Lees: Unieke menu-ideeën om uw klantervaring te verbeteren

We hebben covers geproduceerd voor toonaangevende merken, waaronder

We zijn er trots op dat we FSC®-gecertificeerd zijn

Meer informatie >