Hoe u een krijtbord met etalage gebruikt in uw restaurant

How to Use Window Display Chalkboard in Your Restaurant

De opkomst van restaurantbedrijven heeft de weg geëffend voor het bieden van een comfortabele ruimte voor klanten om rond te hangen met hun vrienden, geliefden, belangrijke anderen en familieleden. Tegelijkertijd houden ze van lekker eten en goed gezelschap.

Om de gevel van uw restaurant te verfraaien en meer klanten op de meest artistieke manier aan te trekken, kunt u hieronder meer lezen over de raamkrijtborden.

Leuke en kosteneffectieve marketing

De traditionele manier om uw bedrijf te promoten lijkt te vervagen, samen met de moderne en hedendaagse ideeën die ontstaan ​​in de hedendaagse industrie van restaurants, bars en cafés.

Echter, zo tijdloos als ze maar kunnen zijn, raam krijtborden laten zien zullen nooit oud worden als je ze in je restaurant gebruikt. Lees hieronder meer voor meer informatie over de leuke en creatieve manieren om ze te gebruiken:

1. Graffiti-pennen voor moderne muurkunst en muurschilderingen

Moderne straatartiesten verhuizen van straatkunst naar winkels als muurschilderingen en etalageontwerpen. Etsy graffiti pen kan hierbij helpen!

Je hebt een interessant winkelcentrum nodig als je een interessante winkelpui wilt creëren in je hoofdstraten. Neem bijvoorbeeld die pub/restaurant in Stratford. Hun ramen zijn bedekt met kleurrijke ontwerpen en promoten nieuwe producten en diensten.

Etalagestickers zijn duur, dus het kan kostbaar voor u zijn om ze elk seizoen te vervangen.

2. Het ideale schoolbordbord

Met krijtbordborden kunt u op creatieve wijze uw uniciteit creëren en zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Krijtborden zijn erg populair.

Ze zijn goedkoop en gelukkig en bieden veel meer gebruiksvrijheid en verbeeldingskracht. Ze hebben echter extra uitrusting nodig, waaronder een goed assortiment krijtjes en pennen.

Deze pen moet waterdicht zijn en gemakkelijk schoon te maken. Het kan je verbazen hoeveel aandacht er is besteed aan je virale krijtbordontwerpen. Zowel artiesten als bedrijven gebruiken ze voor zakelijke doeleinden.

- Vloeibare krijtstift en vloeibare krijtstiften

Op de meeste typische krijtborden kan vloeibaar krijt gemakkelijker en efficiënter worden gebruikt dan traditioneel krijt. Puur krijt is een ecologische bron omdat het wordt gemaakt van microplankton in oceanen en zeeën.

Deze industrie combineert kunstproductie en geneeskunde. Het was geweldig dat het werd verdicht met de mogelijkheid om stokjes te vormen om het gebruik ervan te vergemakkelijken. De druk van de pers kan echter niet helpen om de kans op mislukking te verkleinen.

'De toevoeging van ether aan krijt zorgt voor een meer “magische” oplossing die vloeibaar krijt creëert. Dit type alcohol laat krijt uitvloeien zonder te scheuren, waardoor het gemakkelijk op verschillende oppervlakken kan worden aangebracht.

- Wasbare inktpennen

Bij het ontwerpen van bewegwijzering is een uitwasbare inktpen een ideale keuze. Met de applicatie kan de gebruiker eenvoudig berichten wissen en vervolgens de e-mail opnieuw starten, dus het is goed voor gebruikers die naar veranderende prijzen kijken.

Het kan handig zijn bij het gebruik van een uitwasbare inktpen voor kaartverkoop in kleine winkels, hoewel sommige gebruikers deze gebruiken om op grotere schermen te schrijven. Het regelmatig veranderen van uw tekens zou een minder gecompliceerde taak moeten zijn.

- Laten we praten over Nibs

De dikte van de penpunten is afhankelijk van het ontwerp. Kleine en middelgrote borden gebruiken doorgaans middelgrote penpunten van ongeveer 3-6 mm.

De penpunt van 6 mm maakt kleuren en schrijven gemakkelijk, en door de penpunt in een hoek van 2 mm te gebruiken, is het mogelijk om kleinere teksten te schrijven. Ramen, bijv. A-Frame of grotere muren, kunnen in grote penformaten worden geschreven.

- Geduld

Geduldig zijn bij het komen naar het bord is belangrijk aangezien een krijtbord enige tijd nodig heeft. Verwijder onmiddellijk het deksel van uw pen en plaats uw vinger voor een bord. Door zachtjes op de penpunt te drukken, komt het vloeibare krijt in het vilt van de penpunt.

- Waterdichte stift

Markeringen op waterbestendige pennen zijn niet permanent maar wel duurzaam. Dit zorgt voor het reinigen van vloeibare krijtstiften op krijtbordoppervlakken die zijn geverfd met watervast krijt.

- Sprays waardig

Waterdicht krijt kan van elk oppervlak vallen, zelfs met een sproeier. De spray is een speciaal product dat helpt bij het verwijderen van krijtstrepen. U moet het krijtbord meteen leegmaken.

- Waarom Krijtbordborden kiezen?

Als je hun voordelen ziet, is het gemakkelijk om te zien hoe populair krijtborden zijn bij veel mensen. Wat is het belang van straatborden in een succesvolle merkstrategie?

- Andere oppervlakken

De sprayreiniger is ontworpen voor elk oppervlak met uw waterdichte pen.

Creatief etalagebord van Worldwide Menus

Als u nu niet de vrije tijd en voldoende tijd lijkt te hebben om dit allemaal zelf te doen, wil Worldwide Menus u graag helpen om het ideale krijtbord met etalage in uw restaurant te creëren

Hiervoor kunt u de website bezoeken Wereldwijde menu's en blader door hun site totdat u uw favoriete product of etalagebord tegenkomt. Tegen de tijd dat je hebt gezien wat je leuk vindt, dubbeltik je erop.

Als u het type persoon bent dat sceptisch staat tegenover online betalingen, dan kunt u er zeker van zijn dat de wereldwijde menu's een betalingsbeveiligingssysteem hebben dat versleutelt dat u garandeert dat het geld dat u verzendt veilig is.

Als je betuttelt wat ze bieden, krijg je het volgende:

  • Krijtbord borden

  • Vochtige doek

  • Krijtborden

  • Zuignappen, indien nodig

Bovendien moet u in de eerste plaats voorzichtig zijn met externe verkopers die mogelijk wereldwijde menu's imiteren en uw creditcardgegevens en btw-nummer nodig hebben. Als dit u overkomt, zorg er dan voor dat u eerst uw achtergrond controleert, zodat u uw vermogen niet uitput.

Zorg er bij het afrekenen voor dat u de bezorgdatum, aankoopverbetering, beknopte inhoud en informatie nogmaals controleert, en of er per ongeluk geen toegevoegd item is toegevoegd aan uw afrekenproces.

Ten slotte, als u een probleem heeft met het voltooien van een bestelling, kunt u de functie voor het plaatsen van vragen en de trending van gelieerde ondernemingen gebruiken. En tegen de tijd dat u uw bestelling ontvangt, kunt u uw recensie schrijven, zodat de inhoud zichtbaar is voor andere klanten

Nadat de bestelling is aangekomen, verschijnen uw aanbevelingen.

Veel Gestelde Vragen

Kun je raamstiften gebruiken op een krijtbord?

U kunt deze gebruiken op oppervlakken van autoruiten, lakdelen van auto's en andere oppervlakken, en alle materialen zijn niet-poreus om de marker te accepteren. De krijtborden werkten goed. Hoewel waterbestendige krijtstrepen erg dikke markeringen hebben, zullen waterbestendige markeringen tijdelijk vervagen met Windex.

Wat is een krijtbordmenu?

Krijtbord Menublad Het is een makkelijke maaltijdbak waarvan de bovenzijde bekleed is met krijtbord plakvellen. Menu's zijn geschreven in kleurrijk vloeibaar krijt en markeren speciale evenementen.

Conclusie

Het tijdloze en klassieke gevoel dat de etalageborden uw restaurant geven, zal zeker klanten aantrekken en herinneringen ophalen aan de goede oude tijd terwijl ze nostalgie ervaren samen met lekker eten.

Als u het echter te druk heeft om het zelf te doen, wilt u misschien deze producten uit de Worldwide Menu's betuttelen. Zo verzekert u zich van een gevel die een lust voor het oog is en van hoogwaardige producten die lang meegaan.

Lees ook;

Restaurant en Bar Krijtbord Koopgids

We hebben covers geproduceerd voor toonaangevende merken, waaronder

We zijn er trots op dat we FSC®-gecertificeerd zijn

Meer informatie >