Kopersgids voor restauranttafels en -stoelen

Buyers' Guide for Restaurant Tables and Chairs

De stijl en uitstraling van uw restaurant wordt grotendeels bepaald door het meubilair dat u kiest.

Om de beoogde sfeer te creëren en de effectiviteit ervan te maximaliseren, is de juiste stijl- en materiaalkeuze cruciaal.

Oké, op WorldWideMenu's we werken samen met veel restaurants in het VK. Dus we weten wat een goed restaurant maakt.

Vandaag delen we u een lijst met wat u nodig heeft voor uw restaurant om uw klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Laten we ter zake komen.

Je moet kijken naar de grootte van je restaurant

Voor kleinere eetgelegenheden kunnen bescheiden hokjes de voorkeur hebben boven grote tafels en stoelen. Het aantal tafels en stoelen in het restaurant moet worden gemaximaliseerd, terwijl er voor de klanten een duidelijk pad tussen het eetgedeelte en de keuken behouden moet blijven.

Voordat u begint met het kopen van meubels, moet u er zeker van zijn dat u zich bewust bent van de precieze hoeveelheid ruimte die zal worden gebruikt voor de daadwerkelijke zitplaatsen in het restaurant. Zo kunt u meubels met de juiste afmetingen kiezen.

Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat de meeste klanten er niet van houden om als sardientjes in een blikje in een restaurant gepropt te worden.

Als je zithoek klein is, weersta dan de impuls om er zoveel mogelijk meubels in te proppen. Zelfs als het lijkt alsof u hiermee meer maaltijden kunt serveren, is dit misschien niet in uw belang, vooral als u net begint en nog geen solide reputatie heeft opgebouwd.

Diners zijn geneigd een beetje extra ongemak te verdragen om van uw langzaam geroosterd varkensvlees te genieten als iedereen in de stad weet dat u ongetwijfeld het beste serveert.

Als ze zich echter nog niet hebben gerealiseerd hoe lekker je varkensvlees is, kunnen ze in de tussentijd extra troost verwachten.

Uw doel is natuurlijk om hen zowel uitstekend varkensvlees te bieden als een gezellige omgeving om ervan te genieten.

Hoeveel ruimte hebben restaurantstoelen nodig?

Om te voorkomen dat klanten worden gestoten door bedienend personeel, moet een restaurantstoel ongeveer 500 mm uitsteken vanaf een tafel en nog eens 500 mm tussen de rugleuningen van de stoelen. Zorg ervoor dat de achterpoten van de stoel niet voorbij de rugleuning van de stoel uitsteken.

Welke meubelstijl is het beste?

Kies hoge rugleuningen voor uw restaurantstoelen als u wilt dat ze opvallen; kies anders, of als uw plafonds laag zijn, ruggen die nauwelijks hoger zijn dan de tafels. Kijk voordat je erover nadenkt of sommige fauteuils comfortabel onder je tafelblad passen.

Om de paar maanden maken we een meubelstijlgids waarin de meest recente trends worden benadrukt nadat we de markt routinematig hebben afgespeurd naar de meest recente trends. Aarzel niet om contact op te nemen als u er een wilt bemachtigen.

Ideale stof voor eettafels

Ideale stof voor eettafels

Er zijn verschillende mogelijkheden om het ideale materiaal voor je eettafel te kiezen, of je nu kiest voor massief hout, glas, marmer, metaal of een ander materiaal. Voordat u die belangrijke aankoop doet, moet u echter een paar factoren onderzoeken.

Eettafels met glazen blad vullen een verscheidenheid aan interieurstijlen aan en stralen elegantie en verfijning uit, waardoor ze ideaal zijn voor moderne en eigentijdse woningen. Glazen tafels zijn niet alleen eenvoudig schoon te maken, maar ook ideaal voor mensen die in kleinere ruimtes werken, omdat het heldere oppervlak licht reflecteert en de indruk wekt van meer ruimte.

Glas is echter minder duurzaam dan andere materialen, dus het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat het glas gehard is. Dit geeft aan dat het glas een chemische en warmtebehandeling heeft ondergaan om het krasbestendiger te maken en minder snel te breken wanneer het wordt omgeduwd dan normaal glas. Vanwege de kwetsbaarheid vormt glas een veiligheidsrisico en is het misschien niet ideaal als u jonge kinderen in huis heeft.

Marmer is al lang een veelgebruikt materiaal voor vloeren, maar wordt nu steeds populairder voor tafelbladen. Marmeren tafelbladen zijn natuurlijk prachtig, hebben een klassieke charme en zijn gegarandeerd het middelpunt van je huis.

Marmer is echter vatbaar voor vlekken en krassen, ook al kan het duurzaam zijn als het goed en grondig wordt onderhouden. Regelmatig afdichten is ook nodig om enige bescherming te bieden, maar helaas houdt dit niet op met krassen.

Hoewel metalen tafels vaak terug te vinden zijn in keukens en restaurants, kiezen steeds meer mensen ook voor dit aparte tafelblad voor thuis.

Hoewel een metalen tafel misschien niet naar ieders smaak is, is hij ideaal voor mensen die hun huis in een industrieel-chique stijl willen inrichten. Metaal is een fantastisch materiaal dat een aantal voordelen biedt, waaronder duurzaamheid en schoonmaakgemak.

De manier waarop metalen tafeloppervlakken warmte absorberen, kan echter een van hun grootste nadelen zijn. Gebruik tafelkleden en houten onderzetters om te voorkomen dat het metaal opwarmt als er hete gerechten op tafel worden gezet. Bovendien moet je de tafel uit direct zonlicht houden, omdat het metalen blad warm wordt door de zonnestralen.

Als het op eettafels aankomt, is massief hout misschien wel een van de meest populaire opties, en terecht.

Hout is tijdloos, sterk en eenvoudig te repareren als het beschadigd is. Bovendien is het adembenemend mooi. Of het nu grenen, walnoot of eiken is, er zijn zoveel verschillende houtsoorten om uit te kiezen.

Geen twee stukken hout zijn hetzelfde, dus je ontvangt een unieke tafel die je nergens anders vindt. Elk stuk hout heeft een natuurlijke nerf die karakter en diepte onthult. Bij massief houten tafels moet u echter voorzichtig zijn met vocht. Wees zeer voorzichtig met watermerken achtergelaten door kopjes! Als er voedsel of drank wordt gemorst, moet dit onmiddellijk worden opgeruimd, omdat het hout hierdoor na verloop van tijd kan breken en opzwellen.

Het vinden van het ideale massief houten tafelblad hangt af van drie dingen: duurzaamheid, nerf en prijs. Nadat u de specificaties voor uw tafel hebt geschetst, kunt u de optie kiezen die het beste aan uw behoeften voldoet. U kunt hier een uitgebreidere uitleg lezen over alles wat u moet weten voordat u een houten tafel koopt.

Veel Gestelde Vragen

Veelgestelde vragen Restauranttafels en -stoelen

Welk meubeldesign is het beste?

Kies hoge rugleuningen voor uw restaurantstoelen als u wilt dat ze opvallen; kies anders, vooral als uw plafonds laag zijn, ruggen die nauwelijks hoger zijn dan de tafels. Kijk voordat je erover nadenkt of sommige fauteuils comfortabel onder je tafelblad passen. Om de paar maanden maken we een meubelstijlgids waarin de meest recente trends worden benadrukt nadat we de markt routinematig hebben afgespeurd naar de meest recente trends. Aarzel niet om contact op te nemen als u er een wilt bemachtigen. Eettafels kopen

Het selecteren van de ideale leverancier is de eerste belangrijke stap bij het kopen van een eettafel. Het kan overweldigend zijn om te beginnen met zoeken, omdat er zoveel bedrijven zijn die een breed scala aan mogelijkheden bieden.

Om u te helpen een aanbieder te kiezen die u kunt vertrouwen, hebben we een checklist samengesteld.

Zorg ervoor dat ze open zijn over de bronnen van hun materiaal. Bedrijven moeten aantonen dat hun materialen economisch zijn ingekocht, waarbij al het hout volledig PEFC-gecertificeerd is, aangezien steeds meer klanten gedwongen worden om meubels te kopen die op verantwoorde wijze zijn gemaakt.

Selecteer een leverancier die zowel het oppervlak als de tafelpoten kan leveren. Zo creëer je een eettafel op maat die precies aansluit bij jouw concept.

Elke gerenommeerde leverancier zou aanbevelingen moeten kunnen doen op basis van uw individuele vereisten, van hulp bij de keuze van het materiaal voor uw tafelblad tot de pootontwerpen die het beste in uw kamer passen.

Zorg ervoor dat ze installatie bieden. Niets is zo vervelend als een bestelling plaatsen voor een nieuwe eettafel om er vervolgens achter te komen dat deze niet in huis wordt geplaatst.

Geen extra kosten. We kennen het allemaal wel eens: u vindt uw ideale aankoop, maar als u naar de kassa gaat, bevat het totaal een aantal onverwachte kosten. Elke gerenommeerde leverancier zal vooraf een precieze en nauwkeurige offerte presenteren om onaangename verrassingen later te voorkomen.

Het kiezen van een eettafel is een belangrijke keuze die enige tijd kan duren. U zult waarschijnlijk veel vragen hebben en misschien zelfs een paar keer van gedachten veranderen. Het is cruciaal dat u een leverancier kiest die uw passie voor uw tafel deelt en die u vanaf het begin van het proces tot en met de installatie ondersteunt.

Hebben eetkamerstoelen armleuningen of niet?

Voor tafeluiteinden waar meer ruimte is en om een ​​keuze te bieden voor een knusse zit, zijn eetkamerstoelen met armleuningen (of fauteuils die in de eetkamer gebruikt worden) prachtig. Als u echter weinig ruimte heeft, besteed dan aandacht aan het comfort van de zitting en rugleuning in plaats van u te concentreren op armloze stoelen.

We hebben covers geproduceerd voor toonaangevende merken, waaronder

We zijn er trots op dat we FSC®-gecertificeerd zijn

Meer informatie >