Soorten ringbanden die u moet kennen

Types of Ring Binders You Should Know About

Soorten ringbanden die u moet kennen

Er zijn verschillende soorten ringbanden op de huidige markt en zonder de nodige informatie zou u er een kunnen kiezen die niet compatibel is met uw behoeften. Om toe te voegen, verschillende factoren bepalen uw beslissing.

Wat voor soort ringband moet ik kopen als ik naar een beurs of evenement ga? Met welke factoren moet ik rekening houden als ik mijn juridische documenten gewoon op kantoor wil bewaren? Met meer dan 30 jaar productie van een breed scala aan hoogwaardige en aanpasbare producten, heeft World Wide Menus het volgende samengesteld om potentiële klanten te informeren.

Soorten bindmiddelen

Er zijn verschillende binders waaruit u kunt kiezen. We hebben de verschillende opties die we bieden gedetailleerd beschreven, evenals de reden waarom u ervoor zou moeten kiezen.

Vinyl ringbanden

Deze ordners zijn gemaakt van twee stukken vinyl, een binnen- en buitenstuk die over meerdere stukken karton zijn gelast. Afhankelijk van de fabrikant wordt de ringband dan voorzien van een tweerings-, een vierrings- of een hefboommechanisme. Het type mechanisme dat wordt gebruikt, bepaalt de totale grootte.

Vinyl ringbanden staan ​​bekend om hun duurzaamheid en levensduur. Ze zijn ideaal voor boekhoudkundige, juridische of professionele bedrijven met veel papierwerk.

Een voordeel van deze binders is dat ze makkelijk schoon te maken zijn, in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn en voldoende bescherming bieden tegen vuil en vocht.

Paper-over-board ringbanden

Het fabricageproces omvat het gebruik van een enkel stuk karton met een gelamineerde buitenhoes en een niet-gelamineerde binnenhoes. De gelamineerde buitenhoes zorgt voor een afgedichte rand en biedt bescherming tegen vet, vuil en vocht.

Net als de hierboven beschreven optie, kunnen paper-over-board ringbanden worden uitgerust met verschillende mechanismen.

Een voordeel ten opzichte van andere ringbanden is maatwerk. Het kan eenvoudig worden bedrukt of bedrukt met elk artwork of lettertype, waardoor het perfect is voor bedrijven die op zoek zijn naar betaalbare merchandise en promotiemateriaal.

Ze zijn echter niet ideaal voor langdurig gebruik, omdat de afwerking na verloop van tijd relatief snel achteruitgaat.

Polypropyleen ringbanden

Het is een veel voorkomende keuze vanwege de betaalbaarheid. Als de aanschafprijs uw belangrijkste factor is, dan raden wij ringbanden van polypropyleen aan. Zoals de naam al doet vermoeden, hebben ringbanden van polypropyleen enkele plastic eigenschappen die uw documenten beschermen tegen morsen.

Dit type ringband is licht van gewicht en ideaal om mee te verhuizen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes van 450 micron lichtgewicht tot 1100 micron zwaargewicht. Afhankelijk van uw behoeften kan het in-house ontwerpteam van World Wide Menus ook vakken toevoegen aan uw polypropyleen ringbanden.

Factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de juiste ringband voor uw behoeften

Uit de bovenstaande informatie kunt u het aantal opties waarderen dat u heeft als het gaat om het selecteren van korstmappen. Als potentiële koper kunt u zich soms verscheurd voelen tussen twee of meer goede keuzes waarvan u denkt dat ze bij uw behoeften passen.

De meeste klanten waarmee we contact hebben gehad, beschouwen de prijs als de belangrijkste factor om rekening mee te houden. Onze ervaring leert echter dat er nog andere factoren zijn waarmee u rekening moet houden, zodat uw ringbanden u de ideale service kunnen bieden.

Hier zijn enkele factoren waar u over nadenkt:

Mechanisme

De kwestie van het mechanisme is sterk verbonden met het gebruik dat u van plan bent voor uw ringbanden. World Wide Menus biedt ringbanden aan met de volgende mechanismen:

  • Mechanismen met twee ringen. Zijn een populaire optie vanwege de goedkopere kosten in vergelijking met de andere twee. Hoewel goedkoper, biedt het nog steeds een goede prijs.
  • Mechanismen met drie ringen. Ideaal voor intensief gebruik op kantoor of op reis. We raden aan om extra ringen toe te voegen om de scheurdruk op uw documenten te verminderen.
  • Hefboommechanismen. Als u regelmatig documenten moet openen, reorganiseren en verplaatsen, is dit type ringband een idee.

Gebruik

Wat heb je aan de ringband die je op het oog hebt? Gaat u de ringband gebruiken bij een presentatie? Of zijn uw behoeften eenvoudiger en wilt u gewoon uw kantoor reorganiseren? Afhankelijk van uw gebruiksbehoeften, zou u de ideale binder moeten kunnen selecteren.

Voor meer officieel gebruik zou je een ringband met merknaam moeten overwegen of op zijn minst een ringband die een inlegvel aan de voorkant mogelijk maakt. Degenen die lange afstanden met documenten zouden afleggen, wordt aangeraden om een ​​flexibelere optie te kiezen.

Ringstijl

De ringstijl is een andere overweging waar de meeste kopers geen rekening mee houden. Als u met kleinere documenten werkt (mogelijk losse documenten), raadt het team van World Wide Menus u aan een O-ringband aan te schaffen.

De ringmaat en dikte

De ringmaat voor uw ringband varieert vaak, van ongeveer een halve tot 4 inch. Als algemene vuistregel geldt dat de dikte van de ringband die u nodig heeft, afhangt van het aantal vellen dat u per ringband wenst.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de ringmaat/-dikte. World Wide Menus is altijd bereid en bereid om de details van haar diensten te bespreken.

Formaat van vellen en velcapaciteit

Hoewel O-ringbanden populair en gebruikelijk zijn, hebben ze een nadeel; lage bladcapaciteit. Om uw talrijke bestanden op te slaan, moet u mogelijk verschillende opties aanschaffen, waardoor het een inefficiënte aankoop wordt.

Voor al uw ringbandbenodigdheden

We kunnen er zeker van zijn dat je dat niet allemaal hebt gedaan over soorten ringbanden. Voordat u de ideale branding voor uw bedrijf of organisatie selecteert, moet u veel tijd nemen om na te denken over het algemene gebruik en de noodzaak van uw map. We erkennen dat u misschien niet over de expertise of ervaring beschikt. Dat is waar we binnenkomen.

Vertrouw op de nummer 1 serviceprovider in het VK, World Wide Menus. Wij zijn een familiebedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteit en uitzonderlijke producten met een persoonlijke touch. We hebben ons succes te danken aan ons ervaren en getalenteerde interne ontwerpteam dat ervoor zorgt dat elk product voldoet aan de behoeften van onze klanten.

Met World Wide Menus bent u verzekerd van 100% klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op en leer meer over onze diensten en producten.

Lees: Verschillende servicegebieden en voordelen van ringbanden

We hebben covers geproduceerd voor toonaangevende merken, waaronder

We zijn er trots op dat we FSC®-gecertificeerd zijn

Meer informatie >