Voordelen van moderne placemats

Benefits of Modern Placemats

Placemats die helder en levendig zijn

Moderne placemats zijn een teken van grote mode en eigentijds op je tafel. Het gebruik van een set placemats met een opvallend patroon accentueert je tafel en voegt een vleugje verfijning toe aan elke eetgelegenheid.

Met een set moderne placemats en onderzetters tover je je tafel eenvoudig om in een mooie en elegante setting voor dat speciale diner of cruciale lunch.

Maar hier gaat het om....

De ideale keuze voor dit soort bijeenkomsten, omdat het voor die memorabele momenten een unieke, maar toch verfijnde toets aan uw tafel zal geven. Kleurrijke placemats met kurkrug zijn een geweldig alternatief voor het creëren van een eenvoudige maar briljant gekleurde setting voor uw eettafel.

Maak van uw lunches of diners spannende, boeiende evenementen waar uw bezoekers zich rustig en op hun gemak voelen.

World Wide Menu's Tafelmatten die zowel stijf als flexibel zijn

Onze stevige en flexibele placemats zijn samengesteld uit hoogwaardige stoffen die lang meegaan en tegelijkertijd de conditie van je eet- of keukentafel behouden. Deze set placemats kan je tafelsetting transformeren en geef het een vleugje verfijning en elegantie.

De eigentijdse placemats van kurk of geweven vinyl kunnen natuurlijk bij de dagelijkse maaltijden worden gebruikt en kunnen een vleugje kleur aan uw ontbijttafel geven.

Waarom begint u uw dag niet goed met een vrolijke sfeer die wordt gecreëerd door deze levendige placemats en onderzetter set? Er is een verscheidenheid aan moderne placemat-patronen om uit te kiezen in deze collectie.

Of u uw moderne placemats nu in de keuken of de eetkamer gebruikt, ze zullen jarenlang plezier en geluk aan uw maaltijden bieden en tegelijkertijd uw eettafel beschermen tegen schade veroorzaakt door roekeloze eters.

Moderne placemats voor etentjes

De Carbon Flexi-matten, die een prachtig bloemdessin en een aantrekkelijke donkergrijze kleur hebben, zijn een andere optie uit de selectie van moderne placemats om een ​​gevoel van luxe en elegantie te creëren voor uw speciale gelegenheid.

Deze aantrekkelijke placemats zijn gemaakt van een unieke geweven stof die licht, flexibel en eenvoudig schoon te maken is. Het zijn enkele van de beste placemats om op feestjes te dineren, omdat ze esthetisch aantrekkelijk zijn zonder hun functionaliteit te verliezen.

Ze zijn ook geweldig om je bord en bestek in op te bergen. Met een van deze trendy placemats zullen uw evenementen zeker worden herinnerd en zullen ze helpen om uw perfecte avond soepel te laten verlopen in het gezelschap van uitstekende vrienden en familie.

Placemats Gemaakt Van Hout

Hout is een uitstekend materiaal geweest voor het maken van duurzame placemats en onderzetters set. Als ze eenmaal zijn behandeld en vochtbestendig zijn gemaakt, zijn ze enkele van de beste placemats voor op de eettafel . Kurk is een volledig natuurlijk, robuust materiaal met een uitstekende hittebestendigheid en een ontspannen, rustieke uitstraling. Tenzij het echter is voorzien van een beschermende laag, is het alleen in staat om vocht en vlekken af ​​te stoten (zie ons houten placemats) .

De natuurlijke bruine tint van kurk kan je vervelen, en de verscheidenheid aan beschikbare stijlen is beperkt. Er zijn echter verschillende inventieve manieren om de voordelen van kurken placemats te benutten zonder hun esthetische aantrekkingskracht op te offeren. Zoek naar een placemat met een patroon of ontwerp op papier dat is gecoat met een waterdichte lak en een achterkant van kurk heeft.

Een van de beste dingen over simpele kurken placemats kopen (zie ook de placemat review koopgids ) is dat je ze kunt transformeren in een leuk doe-het-zelf-knutselproject voor de kinderen. Door geometrische vormen op de placemats te schilderen, geef je ze een modern tintje. Dit is een gebied waar je creativiteit onbegrensd is. Het voordeel van effen placemats van kurk is dat je ze kunt aanpassen tot placemats met bloemen of elke andere stijl die je leuk vindt.

Als alternatief kunt u ze personaliseren door de namen van uw familie of dinergasten of een onderscheidend patroon op elke mat te schilderen. Gepersonaliseerde kurken placemats kunnen een mooi, zinvol en kosteneffectief cadeau zijn.

Milieuvriendelijke placemats

Milieuvriendelijke placemats

Milieuvriendelijke, niet-giftige en geurloze bamboe placemats zijn sterk en gaan lang mee. Ze geven textuur aan vlakke tafeloppervlakken en bieden tegelijkertijd uitstekende warmte-isolatie. Bamboe placemats voegen natuurlijke en aardse accenten toe aan het minimalisme van een moderne eetkamer, dat soms koud kan overkomen. De placemats zijn aantrekkelijk in hun levendige groene, gele of bruine kleur, of ze kunnen in verschillende kleuren worden geverfd. Op sommige bamboe placemats zijn afbeeldingen of patronen gedrukt om ze esthetisch aantrekkelijker te maken .

Leer is uniek omdat het waterdicht is, bestand is tegen extreme hitte en kou en niet snel van je tafel valt. Leren placemats zijn aantrekkelijk vanwege hun flexibiliteit. Afhankelijk van de omgeving waarmee ze worden gecombineerd, kunnen ze stijlvol en strak of edgy en ultramodern zijn. Ze zijn er in een grote verscheidenheid aan ontwerpen die passen bij een breed scala aan voorkeuren en tafeldecoraties ideeën.

Leren placemats zijn ideaal voor informele gelegenheden

Leren tafelmatten

Ze worden vaak gebruikt in zakelijke eetzalen of om werkstations te beschermen tegen schade veroorzaakt door apparatuur, vlekken op koffiekopjes en voedsel.

Leren placemats zijn ook populair in high-end restaurants, waar ze de luxe ambiance aanvullen. Ze zijn een designstandaard in steakhouses, waar ze worden gecombineerd met witte katoenen tafelkleden of op kale hardhouten tafels worden gezet.

Deze placemats zijn er in een breed scala aan vormen, maar de keuze die u kiest, moet geschikt zijn voor uw omgeving. Vermijd rechthoekige of vierkante leren placemats als je de voorkeur geeft aan leer maar een minder formele look wilt. Speel in plaats daarvan met onconventionele vormen zoals cirkels of ovalen, die door hun ronde vormen een meer ontspannen uitstraling hebben.  Met ronde placemats creëer je een elegante uitstraling en behoud je toch een vriendelijke sfeer waardoor je gasten welkom zijn bij het diner. In plaats van de gebruikelijke en serieuzere bruin- en zwarttinten kunt u kiezen voor leren placemats gekleurd in verrassend kleurrijke kleuren. U kunt vrijwel elke gewenste kleur krijgen, zelfs als u wilt dat ze passen in het dominante thema van uw eettafel, salontafel, keuken of feesttafel.

Leren placemats zijn duurder dan de meeste andere soorten placemats en vertegenwoordigen een grotere investering.

Hun klassieke uiterlijk en het vermogen om de meeste dagelijkse risico's te overleven, bieden echter voordelen op de lange termijn.

Kunststof placemats zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Ze kunnen je go-to placemat zijn als je alleen je tafel wilt beschermen zonder indruk te maken op je gasten.

Vlekbestendigheid en duurzaamheid zijn twee van de belangrijkste eigenschappen van plastic placemats. Als het op schoonmaken aankomt, zijn ze ook probleemloos. Onopzettelijke vlekken worden gemakkelijk weggeveegd, kruimels worden weggeveegd of geschud en de placemats zijn direct klaar voor gebruik.

Plastic placemats zijn minder duur dan stoffen placemats en verkrijgbaar in verschillende vormen en stijlen.

U kunt ze naar hartenlust mixen en combineren of veranderen. Het is ook geen probleem om al je plastic placemats op te bergen. Het is net zo eenvoudig als ze oprollen en stapelen, maar uitgerold kunnen ze een beetje vervormd raken. Na een paar minuten of wanneer er borden op worden geplaatst, zullen ze vanzelf waterpas komen te staan.

Een linnen placemat kan ook een goede optie zijn, omdat je placemats in elke gewenste vorm en stijl kunt krijgen. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen die passen bij je keukentafel of salontafel en passen bij de rest van je keukenaccessoires als je het bestaande thema wilt behouden.

Papieren placemats blijken, gezien alle voordelen, een perfecte oplossing. Maar nu niet. Wees voorzichtig bij het serveren van warm voedsel, aangezien plastic plaatsingen kunnen worden vernietigd bij temperaturen van meer dan 130 graden Fahrenheit.

Kunststof tafelkleden zijn ook gevoelig voor uitglijden en verschuiven op tafel. Als de onderkant van de placemat niet van antislipmateriaal is gemaakt, kan er een struikelgevaar ontstaan ​​als een jongere hem per ongeluk van de tafel trekt. Hoewel plastic placemats lang meegaan, verouderen ze meestal niet goed en kunnen ze dramatisch vervagen als ze regelmatig worden schoongemaakt.

Vinyl is een vorm van plastic geproduceerd uit polyvinylchloride (PVC). Het is een van de meest populaire materialen voor placemats, meestal dunne en flexibele hoezen. Om dikkere en minder buigzame placemats te maken, worden twee of meer vinylvellen versterkt met een voeringmateriaal dat langs de randen is afgedicht.

Placemats die modieus zijn

Modieuze placemats

Als het gaat om stijlvolle vormen, patronen en vormen, zijn de mogelijkheden van vinyl eindeloos. Het is het ideale tafelkleed waarmee je jezelf kunt uitdrukken via je selecties (zie ook de geschiedenis van placemats) .

Behalve dat ze er mooi uitzien, beschermen vinyl placemats je tafel door vocht- en voedselvlekken af ​​te weren en ze zijn ook nog eens eenvoudig schoon te maken.

Papieren placemats zijn erg handig, vooral als je buiten eet. Het zijn verreweg de meest onderhoudsvriendelijke placemats; als je klaar bent met eten, gooi je ze gewoon weg.

Je hoeft je geen zorgen te maken over het schoonmaken van het aanrecht of het kiezen van het juiste wasmachineprogramma. Omdat ze zijn ontworpen om weggegooid te worden, worden ze vaak in bulk aangeboden en zijn ze meestal niet duur. Hun wegwerpbaarheid maakt het gebruik ervan en het opruimen van de eetruimte gemakkelijker en sneller.

Papieren placemats zijn een eenvoudige en leuke manier om een ​​feestthema tot leven te laten komen. Ze kunnen worden gekocht met al bedrukte thema-onderdelen, of ze kunnen op maat worden besteld met het artwork van uw keuze voor een persoonlijker tintje.

Papieren placemats worden vaak gebruikt in informele eetgelegenheden omdat ze verschillende doelen dienen. Ze helpen de hygiënische normen te handhaven en besparen uren schoonmaakwerk. Ze zijn ook een unieke manier om de menukaart te laten zien of reclame te maken voor nieuwe promoties of aanbiedingen om de consument op de hoogte te houden. Om jongeren te vermaken, hebben gezinsvriendelijke restaurants over het algemeen spelletjes en puzzels erop geschreven.

Ondanks hun gemak zijn papieren placemats niet milieuvriendelijk. Ze produceren veel afval, waarvan een deel kan worden gerecycled. Een ander nadeel van papieren tafelmatten is dat ze niet effectief zijn als beschermende afdekking voor massief houten of waardevolle marmeren tafels. Ze hebben weinig of geen hitte-, koude-, vlek- of vochtbestendigheid.

Placemats voor kinderen zijn helder, kleurrijk en leuk. Ze zijn gemaakt om de eethoek van je kind netjes en schoon te houden. Ze houden ook de aandacht van uw kind op het bord, waardoor ze gezonde eetgewoonten kunnen ontwikkelen. Sommige placemats bevatten een educatieve component die jongeren leert waar ze al hun keukengerei moeten neerzetten.

Grote placemats zijn ook handig om tijdens het spelen verf, Play-Doh, lijm en andere mogelijke rommel van de vloer en tafel te houden. Vormen, cijfers en letters worden over het algemeen op deze placemats gezet om peuters op een prettige manier te helpen leren.

De belangrijkste overweging bij het kopen van een placemat voor je kind is dat deze gemakkelijk schoon te maken is. De oplossing is een siliconen placemat vervaardigd van voedselveilige siliconen. Siliconen hebben ook de toegevoegde waarde dat ze antislip zijn, waardoor morsen op de vloer door omgevallen kommen wordt voorkomen. Een placemat met een ingebouwde kom of vakken voor verschillende etenswaren is ideaal voor baby's die hun eerste stappen zetten om zelfstandig te eten.

Veel Gestelde Vragen

Kan een tafelloper worden gebruikt met placemats?

Tafellopers worden, net als tafelkleden, vaak gecombineerd met placemats. Sommige mensen leggen items zelfs in lagen door hetzelfde tafelkleed, loper en placemats te gebruiken. De manier waarop een persoon zijn placemats gebruikt, is volledig afhankelijk van de gelegenheid, zijn eigen voorkeuren en het precieze uiterlijk dat ze proberen te bereiken.

Is het mogelijk om placemats in de wasmachine te wassen?

Hoewel bepaald textiel in de machine kan worden gewassen, verslechteren veel matte materialen, zoals papier, wanneer ze worden blootgesteld aan water. In drogers smelten plastic matten die zijn samengesteld uit materialen zoals gelamineerd papier of vinyl. Gebruikers van residentiële en commerciële placemats moeten altijd de onderhoudsaanbevelingen van de fabrikant voor hun respectievelijke matten raadplegen. Deze instructies zijn op elke mat gestikt of worden als aparte instructies op of in de originele verpakking geleverd.

Is het mogelijk om placemats te recyclen?

Elke vorm van placemat kan worden gerecycled of upcycled. Zo kunnen restaurant- en andere horecaondernemers samen met hun kantoorpapier schone, ongebruikte, niet-gelamineerde papieren onderleggers met verouderde reclame of ander drukwerk recyclen. Placemats gemaakt van elk soort plastic met een harsidentificatienummer dat overeenkomt met codes die zijn goedgekeurd door gemeentelijke recyclers, kunnen door iedereen worden gerecycled.

Mensen zouden er alles aan moeten doen om de middelen in verschillende soorten placemats te upcyclen, ook tweedehands: een ouder kan het smerige deel van een gedeeltelijk vervuilde papieren placemat wegknippen en dumpen die door een kind mee naar huis is genomen, en de rest gebruiken in decoupage of ambachten van papier-maché. Gelamineerde papieren matten kunnen worden gebruikt als boekomslagen of in vormen worden gesneden om aan sleutelhangers te bevestigen.

Een stoffen placemat kan met behulp van een ritssluiting of magnetische sluiting worden omgevormd tot een handtas, handtas of mini-kussensloop. Iemand met een naaimachine kan zelfs van een paar placemats een tafelloper maken of ze als achtergrond voor een tafelloper gebruiken. Prikborden, onderzetters, vloerbedekkingen voor meubels en tuinkniebeschermers of werkkussens kunnen allemaal worden gemaakt met behulp van kurkmatten. Sommige mensen weven gevlochten tapijten van katoenen placemats, trekken canvas placemats over kleine houten fotolijstjes om als kunstcanvas te dienen, en lijsten prachtig ontworpen matten in als muurkunst.

We hebben covers geproduceerd voor toonaangevende merken, waaronder

We zijn er trots op dat we FSC®-gecertificeerd zijn

Meer informatie >